Rødstrupe

av (forfatter).

Aschehoug 2004 Innbundet

Kjøp boka Rødstrupe hos antikvariat.net! Her finner du sjeldne titler!

Ved et uhell skyter Harry Hole en amerikansk Secret Service-agent under president Clintons Norges-besøk. Saken blir dysset ned og Harry overføres til Overvåkningspolitiet. En faks tikker inn om en våpenliga som er blitt rullet opp i Johannesburg og avslører at en attentatrifle har havnet i Oslo. Harry blir satt på saken og sammen med sin tidligere partner, Ellen Gjelten, finner de spor som peker i retning av norske frontkjempere, det nynazistiske miljøet og en kontakt med kodenavnet Prinsen som synes å ha forbindelser innenfor deres egne rekker. Dette er den tredje boka om Harry Hole.

Utgivelsesår 2004

ISBN13 9788203189838

EAN 9788203189838

Genre Politi og detektiver

Omtalt sted Oslo

Lesenivå Voksen

Tildelt litteraturpris Bokhandlerprisen 2000

Litt tung å komme i gang med, men ble skikkelig spennende etterhvert. Kan anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler om verket

Røyking er noe griseri og det endelige beviset på at mennesker bare søker en ting her i livet - nytelse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg gav ordre om blyvest. Ikke den der Mikke Mus vesten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lister som inneholder dette verket

Bøker jeg har lest gjennom nærmere 50 år som har satt sitt preg på meg og gitt meg sterke leseropplevelser. kommentarene reflekterer min subjektive opplevelse av den enkelte boka.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi har rydda i bokhyllene og funne ut at vi må sortere vekk nokre bøker. Derfor denne lista med bøker som eg ønskjer å gje vekk

Godt sagt! (4) Varsle Svar

listen oppdateres når jeg finner nye bøker. jeg kommer til å slette bøkene etter hvert som jeg har lest dem, så lista er mer en oversikt til meg selv over hvilke bøker jeg har igjen å lese

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg liker ikke krim sånn helt uten videre. Men her er et knippe av de jeg har likt veldig godt!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Her er de beste krimbøkene! Gamle og nye. Felles for dem er at det er mer enn bare krim, det er god litteratur, også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Sorgenfri" av Jo Nesbø
  • "Gjenferd" av Jo Nesbø
  • "Silkeridderen" av Henning Mankell
  • "Villspor" av Henning Mankell
  • "Den hvite løvinnen" av Henning Mankell
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver