Jeg har lest Sebag Montefiores biografi om Stalin og likte den veldig godt. Men det er veldig mange navn i boken og jeg har hørt enkelte si at den ble litt forvirrende, så jeg vet ikke om den kanskje egner seg best om man kan litt om Stalin og hans regjeringsperiode fra før. Boken har dog en liste over alle navn, så det går jo an å slå opp, men det kan forstyrre selve leseopplevelsen. Jeg kan også si at boken "Den unge Stalin" ikke er like god som "Stalin"

Service sin biografi har jeg ikke lest, men jeg har lest et par andre bøker av ham og basert på dem vil jeg si at Service er en forfatter som kan slå begge veier. En bok jeg leste av ham var veldig lettlest og medrivende, mens en annen var ganske så tråkig og kom ingen vei. Hans biografi om Lenin står på vent i min hylle og jeg samler mot til å gå løs på den fordi jeg ikke vet hvilken av de to kategoriene den tilhører.

Håper du i alle fall ble litt klokere av dette.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Takk for svar.

Holder på med Robert Services Trotskij-bok nå og den er så langt spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

To andre du bør få med deg av Service er Lenin-biografien og "Comrades".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan jo nevne at de bøkene jeg har lest av Service ikke har vært biografier, så for alt jeg vet kan biografiene hans være veldig bra. Jeg håper egentlig det, for jeg vil gjerne lese om Lenin når tiden er inne.

Tittet forøvrig innom siden din, og du har mange interessante bøker om og fra Russland, jeg skal etterhvert bruke deg som inspirasjon og legge noen av bøkene jeg så hos deg i ønskelisten min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alltid hyggelig det. Blir også glad over å se en annen bokelsker som har lest Dr. Zhivago. Vet ikke om du så listene mine, men har lagt ut litt russisk litteratur på dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg sett på listene dine og den om russisk litteratur skal jeg nok hente inspirasjon fra.

Jeg lette etter en omtale om Dr. Zhivago i går og oppdaget at den eneste jeg kunne finne var skrevet av deg. Jeg har litt mer enn halvparten igjen av bind to nå, men jeg skal skrive et innlegg når jeg er ferdig. Så langt liker jeg boken veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig å se at du også har laget en egen liste over russisk litteratur. Jeg har notert meg noen av de du har som intressante :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaa