Jeg kan jo nevne at de bøkene jeg har lest av Service ikke har vært biografier, så for alt jeg vet kan biografiene hans være veldig bra. Jeg håper egentlig det, for jeg vil gjerne lese om Lenin når tiden er inne.

Tittet forøvrig innom siden din, og du har mange interessante bøker om og fra Russland, jeg skal etterhvert bruke deg som inspirasjon og legge noen av bøkene jeg så hos deg i ønskelisten min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Alltid hyggelig det. Blir også glad over å se en annen bokelsker som har lest Dr. Zhivago. Vet ikke om du så listene mine, men har lagt ut litt russisk litteratur på dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg sett på listene dine og den om russisk litteratur skal jeg nok hente inspirasjon fra.

Jeg lette etter en omtale om Dr. Zhivago i går og oppdaget at den eneste jeg kunne finne var skrevet av deg. Jeg har litt mer enn halvparten igjen av bind to nå, men jeg skal skrive et innlegg når jeg er ferdig. Så langt liker jeg boken veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig å se at du også har laget en egen liste over russisk litteratur. Jeg har notert meg noen av de du har som intressante :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødEileen BørresenKjell P