Er det noe man gjør....blafrer med bøker i selskapslivet? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hehehe..... - nei, jeg har aldri kommet på den tanken selv. Men jeg liker å snakke om bøker med noen som også liker å snakke om bøker. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Jeg begynte et øyeblikk i løpet av diskusjonen å lure på om jeg vanker i feil krets.....eller har for snevert sosialt liv :-). Jeg er med i lesesirkel og der har vi mange nyttige diskusjoner. Mangfoldet av hvordan vi oppfatter de ulike bøkene er utrolig givende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I en slik lesesirkel, leser da alle medlemmene de samme bøkene samtidig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, vi gjør det sånn at vi leser de samme bøkene. Vi skifter på å ha møtet, og den som har møtet bestemmer hvilken bok vi skal lese til neste gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeNina M. Haugan FinnsonWencheAstrid Terese Bjorland SkjeggerudToneChristoffer SmedaasHilde H HelsethRuneNorahAmanda AJan Arne NygaardBertyLisbeth Marie UvaagHarald KMads Leonard HolvikSigrid NygaardStig TTuridmajaChristin SillibakkenEgil StangelandNtotheaCatrine Olsen ArnesenVigdisTralteTor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtKaramasov11Håvard EngeTone Maria JonassenAnn ChristinCathrine PedersenArne SjønnesenVannflaskeMarit HåverstadMartinPiippokattaHilde Merete GjessingHilde VrangsagenDemeter