Vel, spørsmålet på denne diskusjonen er jo om man har lest noe man er stolt over å ha lest. Jeg prøvde å tenke meg noe jeg skulle være ekstra stolt over å ha lest, men kom ikke på noe i farta. Derimot var det noen andre her som nevnte at de var stolte over å ha lest "Sofies verden", så hvis det er noe å være stolt av, ja så kan jo jeg også være litt stolt over å ha lest akkurat den boka :o). Men først og fremst likte jeg boka og syntes ikke den var vanskelig å lese ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er det noe man gjør....blafrer med bøker i selskapslivet? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehehe..... - nei, jeg har aldri kommet på den tanken selv. Men jeg liker å snakke om bøker med noen som også liker å snakke om bøker. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Jeg begynte et øyeblikk i løpet av diskusjonen å lure på om jeg vanker i feil krets.....eller har for snevert sosialt liv :-). Jeg er med i lesesirkel og der har vi mange nyttige diskusjoner. Mangfoldet av hvordan vi oppfatter de ulike bøkene er utrolig givende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I en slik lesesirkel, leser da alle medlemmene de samme bøkene samtidig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, vi gjør det sånn at vi leser de samme bøkene. Vi skifter på å ha møtet, og den som har møtet bestemmer hvilken bok vi skal lese til neste gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke