Dette går jo på å akseptere at vi er ulike i lesesmak, noe som er helt naturlig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nettopp det jeg også prøver å si, men kanskje på en litt kritisk måte. Som en person som er kritisk til det moderne samfunn med ensidig fokus på vekst, velstand og forbruk, kan jeg av og til heller ikke la være å kritisere bøker og trender som går i samme retning. Ikke for å kritisere personer, men typiske tendenser i et moderne og demokratisk markedsøkonomi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

r fast bestemt på å avslutte. Jeg prøver å ALDRI mer avslutte en bok før den er ferdig lest... Glad jeg klarte det denne gangen også. Synes Shantaram med fordel kunne vært 200 sider kortere, mer komprimert, men den har gitt meg nye inntrykk og kunnskap om bla India. Synes historien om The Standing Buddahs var fascinerende og uforglemmelig. Jeg har en venninne som bor i India og mener den gir et veldig godt bilde av landet, i den grad en bok kan si noe om et så stort, sammensatt og mangefasettert samfunn. En skikkelig røverhistorie, iblandet en god dose kultur- og samfunnskunnskap om et land vi aldri kommer til å lære nok om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Solveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsPiippokattaAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne MidtsundMarit HøvdeBerty