Det går treigt med lesingen for tia. Jeg har hatt noen leseropplevelser som har vært litt kjedelige, så det ødelegger litt for motivasjonen videre. Nå leser jeg Parissyndromet av Heidi Furre. Hennes debutroman. Den har fått strålende anmeldelser her inne på Bokelskere og terningkast 6 av mange, men for meg så går den litt tregt altså.
Målet for året var 52 bøker, og jeg har lest 56. Parissyndromet parkerer nok antallet på 57 bøker tenker jeg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke kjekt med mindre gode leseopplevelse. Sånt er litt med Kim Leine sin bok nummer to at forventingene var sky høye og jeg er skuffa fortsatt, men skal fullføre boken for å se om den blir bedre. 56 bøker, er et veldig godt tall. Håper du får en god/bedre lesning og ha en god søndag:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F Tislevoll