Denne helgen skal jeg fortsette å lese i Karolines kamp to av Kim Leine. Jeg likte veldig godt første bok, synes den var spennende og hadde en god nerve i seg. Mens to dessverre ikke har slått så godt ann, men håper det bedre seg ut boken eller bedre bok nummer to. Så vil jeg også lese tradisjon bok I et speil i en gåte av Jostein Gaarder til jul.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Det går treigt med lesingen for tia. Jeg har hatt noen leseropplevelser som har vært litt kjedelige, så det ødelegger litt for motivasjonen videre. Nå leser jeg Parissyndromet av Heidi Furre. Hennes debutroman. Den har fått strålende anmeldelser her inne på Bokelskere og terningkast 6 av mange, men for meg så går den litt tregt altså.
Målet for året var 52 bøker, og jeg har lest 56. Parissyndromet parkerer nok antallet på 57 bøker tenker jeg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ikke kjekt med mindre gode leseopplevelse. Sånt er litt med Kim Leine sin bok nummer to at forventingene var sky høye og jeg er skuffa fortsatt, men skal fullføre boken for å se om den blir bedre. 56 bøker, er et veldig godt tall. Håper du får en god/bedre lesning og ha en god søndag:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I skrivende stund er alle, absolutt alle, veier ut og inn av Odda stengt. Regn har skapt ras og søleskred mange steder. Mye det samme i Eidfjord. Så da kan jeg med god samvittighet lene meg tilbake med ei ulest bok, veit bare ikke hvilken ennå.

Brukte de første kveldene denne uka til å lese ut Elly Griffiths sin bok Jenta Under Jorden. Det er visstnok hennes debut. Jeg likte boka veldig godt, en krim med handling i Norfolk i England, i saltmarkene der. De av dere som har lest William Shaw får en ny god opplevelse fra Griffiths` sin penn. Anbefales!

Ei god helg og leseuke ønskes alle og enhver :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg bor heldigvis fordelaktig til, like utenfor sentrum av Odda, mens andre som har blitt evakuert bor langs Sørfjorden. Den starter ved sentrum av Odda og ender i Hardangerfjorden 45 km lenger ute. Her er det mange rasplasser på begge sider av fjorden. To av stedene som har rast ut har ikke rast tidligere. Det er en hovedutfordring å forutse hvor det faktisk kan rase neste gang; kjent rasløype eller ny og ukjent løype.

Best å finne seg ei god bok :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oi, det hørtes ut som ordentlig katastrofe vær. Håper alt står vel til ellers. Kjekt med god bok. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håper ingen er skadet, eller at der er noen materielle skader på hus/hjem

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er akkurat ferdig med boka "En bønn for de bortførte" av Jennifer Clement. Sterk historie om hvordan kriminelle og narkotikakartellene herjer og styrer mye av det som foregår i byene, og ikke minst på landsbygda i Mexico. De tar unge jenter og bortfører dem til kartellene og til prostitusjon. Hvordan foreldrene til disse jentene gjør alt for at det ikke skal skje deres døtre. En sterk bok fra Mexico som jeg kan anbefale varmt. Les gjerne Rosa99 sin gode omtale av boka. Har nå begynt på "den andre" av Kristin Solberg som jeg lenge har hatt lyst til å lese.
God helg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Interresant bok du har lest. Kjekt med god anbefaling og kjekt med god omtale.r Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser Donald Duck denne helgen. Fantonald rydder opp i Andeby.
Håper boken din straks blir mer fornøyelig, god leselyst!! ^_^

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Koselig med Donald Duck håper du får en god lesning, og ønsker deg en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidi