Jeg er litt nysgjerrig på hvilke bøker som lå under treet i de tusen hjem denne julen. Fikk dere de bøkene dere ønsket dere? Fikk dere noen spennende bøker dere gleder dere til å lese?
Selv fikk jeg fem av bøkene fra ønskelisten:
- Blindgang av Jørn Lier Horst (signert)
- Badboy av Trond Einar Frednes og Jørn Lier Horst (signert)
- Etter deg av Jojo Moyes
- Engletreet av Lucinda Riley
- Piken på toget av Paula Hawkins

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har bare en venne-ektepar (Bjørn som samler på Star wars & Torill) som jeg veksler gaver med, og de 2 siste årene har det blitt en flaske whiskey, men i 2013 ba jeg om og fikk Norske klassikere - bøker, filmer, musikk, radio og TV fra 1945 til i dag siden jeg visste det var en bok jeg ville beholde. Hadde tenkt å be om 101 tv-serier - fra The Simpsons til The Sopranos, fra Riget til Game of Thrones i år, men kjøpte den selv sammen med en del andre som jeg fikk rabatt på hos AdLibris. Selv om det ikke var noen rabatt på denne boka da den var fra 2015, var den fortsatt 50 kr billigere enn å kjøpe den hos den lokale bokhandleren. Bjørn fikk en svensk bok om akvarier og fisk fra Bonnier av meg før jul som jeg fant hos en selger på QXL som jeg kjøpte div bøker og tegneserier av.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fikk Who-ology (en Doctor Who-bok) og Ny hylle på Prix av Atle Antonsen og Johan Golden. Gleder meg til å lese begge to!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg var heldig og fikk både bøker jeg ønsket meg og bøker som jeg ble overrasket over å få. Jeg gleder meg til å lese alle!
De ønskede:
"Evighetsbarna" av Beate Grimsrud
"Dresinen" av Carl-Henning Wijkmark
Overraskalsene:
"Slekters gang" av Jan Kjærstad
"Mellom oss" av Ruth Lillegraven
"Death. The Deluxe Edition" av Neil Gaiman

Fortsatt god jul til alle:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fikk en skoeske full i år også. : )
Time is the Fire: The best of Connie Willis
The cruellest month av Louise Penny
Shades of grey av Jasper Fforde
The woman in black and other Ghost Stories av Susan Hill
The signature of all things av Elizabeth Gilbert
The Antipope av Robert Rankin
The sound of broken glass av Deborah Crombie
Broken harbour av Tana French

I tillegg fikk jeg et praktverket Norges Sommerfugler som jeg gleder meg til å bruke til våren. Er naturlig nok kjempefornøyd.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har noen forfattere og bøker på ønskelista, men de har jeg ikke ytra videre. Derfor kom de ikke innomhus denne gang. Det kom dog to andre innomhus, nemlig Ren Poesi, samla av Ellen Wisløff, og Tilbake Til Tall Oaks av Kathleen Grissom. Egentlig er det ei tredje også fordi jeg fikk en boks med CDer og DVDer av og med Springsteen - tidligere utgitt og uutgitt (ubrukt) materiale fra The River-perioden, og det fulgte med et tjukt hefte med historien rundt den utgivelsen, og masse svart-hvite bilder. Boksen har navnet The Ties That Bind, som også er navnet på den første sangen på The River.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den eneste boken jeg fikk til jul i år, hadde jeg kjøpt meg selv, Britt Karin Larsens Før snøen kommer.

Derimot fikk jeg og gemalen billetter til den nyskrevne balletten Anna Karenina, et samarbeid med Ballett Zurick, settes opp på Den norske opera og ballett i februar. Dette ser storveis ut!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg ønsket meg tre bøker i år, og fikk alle tre:

  • Kjønn og ukjønn av Kristin Fridtun.
  • Havboka av Morten A. Strøksnes.
  • Edda-dikt band III: Heltedikt, del 1 av Knut Ødegård.

Nå gleder jeg meg til å lese dem!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi gir ikke gaver til voksne lenger, så det ble ingen bøker på meg, men fra meg fikk en av niesene mine "Reserveprinsesse Andersen" av Torun Lian. Alltid harde pakker fra Tante Tonje

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er så fornøyd! Jeg fikk Alt lyset vi ikke ser
, Jeg er Pilegrim
Og
Krigen har intet kvinnelig ansikt. Gleder meg til alle:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

NorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseAnne Berit GrønbechTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibekeMarianne  SkageEinonieLisbeth Marie UvaagLinnAEKikkan HaugenritaolineHanne Kvernmo Rye