Det var (kanskje ikke så overraskende) den artikkelen som inspirerte meg til å prøve ham ut. Jeg har jo visst om ham lenge, bare ikke kommet så langt som å få lest noe av ham. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Aha, sånn å forstå - jeg tenkte det var 75-årsdagen i seg selv som hadde fremkalt leselysten! Vel, men jeg kan anbefale alt av det lille jeg har lest av Bringsværd. For eksempel:

  • London - en sjarmerende liten reiseguide som egner seg utmerket til reising fra lenestolen. Boken åpner med en refleksjon over engelskmennenes irrasjonelle forhold til vinterkulda - for så elegant å trekke parallellen til tilsvarende irrasjonaliteter her hjemme.
  • Samtaler med svart hund - en samling Bringsværd-tekster som er godt egnet til å få et inntrykk av forfatterens mangslungne interesser
  • Slipp håndtaket når du vrir - en underholdende roman av typen "absurd fremtidsfabel"
  • Gobi. Barndommens måne - den første boken i en romansyklus fra middelalderen. (Jeg har ikke lest de påfølgende, hvilket er en åpenbar unnlatelsessynd.) Denne passer også for litt store barn og ungdom.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne Jensenmge