Jeg sovner ikke, men ellers har jeg det samme problemet som deg. Da jeg har lyst til å lese mange av de gamle klassikerne, og da gjerne på engelsk, har jeg funnet ut at både tekst og lyd, gjør det lettere å konsentrere seg. Amazon og Kindle har nylig synkronisert teksten og lyden, så jeg ikke en gang behøver å bla om, det gjøres automatisk. Og lese og høre samtidig kan jeg gjøre nesten gratis :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Åja, så du hører og leser samtidig. Det har ikke falt meg inn, men jeg kan tenke meg at det gir en ekstra dimensjon om oppleseren er god. Ikke umulig at jeg prøver meg på det tipset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethJan-Olav SelforsalpakkaAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudRoger MartinsenEgil StangelandBirgitte Veland LarsenCamillaBerit RTone SundlandConnieAndreas BoklesersveinJeanetteAre SkårIreneleserTonesiljehusmorTherese SteinskogLinda NyrudLailalillianerHilde Merete GjessingSynnøve H HoelKirsten LundIngeborgMarit HåverstadLesevimsaMarianne  SkageBjørg Marit TinholtNorahEllen Lindheim SlettevoldOdd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland Skjeggerud