Tittet såvidt det var innom, skal ta en litt grundigere kikk etterhvert. Lydbok har jeg ikke helt fått dreisen på, men jeg prøver meg innimellom. Har en tendens til å sovne eller å falle i andre tanker, samme reaksjon jeg har på meditasjon forresten.
Høres ut som det kan være verdt å sjekke ut, takk for tipset :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg sovner ikke, men ellers har jeg det samme problemet som deg. Da jeg har lyst til å lese mange av de gamle klassikerne, og da gjerne på engelsk, har jeg funnet ut at både tekst og lyd, gjør det lettere å konsentrere seg. Amazon og Kindle har nylig synkronisert teksten og lyden, så jeg ikke en gang behøver å bla om, det gjøres automatisk. Og lese og høre samtidig kan jeg gjøre nesten gratis :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Åja, så du hører og leser samtidig. Det har ikke falt meg inn, men jeg kan tenke meg at det gir en ekstra dimensjon om oppleseren er god. Ikke umulig at jeg prøver meg på det tipset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJDemeterMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBL