Fin liste over leste bøker :)

Har du lest Divergent av Veronica Roth?
Kan også anbefale Miss Peregrine og øyas hemmelighet ac Ransome Riggs.

Evt. sjekk ut bloggen min eller send en privat beskjed.. Finns jo så mye.. Så lettere å anbefale om jeg får litt mere presist hva du liker :)

Selv på topp av leselista mi nå ligger
Odinsbarn
The Twistrose Key
Bian Shen
Ufo Ufo
av Norske forfattere

Ellers liker jeg forfattere som Amy Plum, Amanda Hocking.. Jaa.. Lista er uendelig :P

Om du vil ha litt mere voksen fantasy = vampyrer kan jeg anbefale Den sorte dolks brorskap av J.R Ward :) Alle jeg har anbefalt den til har elsket den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Tusen takk! :D

Ja, Divergent har jeg lest, og likte den veldig godt! :) Oppfølgeren er vel kanskje kommet ut nå kom jeg på, så kanskje jeg må se etter den?

Amanda Hocking er vel hun som har skrevet Trylle-trilogien, så henne har jeg lest :) Miss Peregrine, Ufo Ufo og Bian Shen har jeg ikke hørt om før, så de må jeg se nærmere på, og Amy Plum og kanskje særlig J.R. Ward også :) Tusen takk for tipsene!

Det ser ut til at vi har ganske lik smak, så det spørs om jeg ikke tar deg på ordet og kontakter deg privat neste gang jeg går tom for lesestoff ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åhh... du burde absolutt sjekke Exiled av M.R Merrick.. Wow.. sier jeg bare..spennende allerede fra side 1.. Kan virkelig anbefales.. Nettop lest den sjølv..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oioi, det lover bra! :D Søkte den opp nå for å se hva den handler om, kjenner det klør i fingrene etter å lese den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Exiled kjøpte jeg på kindle appen min til nesten ingen penger :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oi, dette så jeg ikke før nå, da skal den lastes ned umiddelbart! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kos deg med den :) Jeg likte den så godt.. Jeg tror jeg skal kjøpe hele serien fra Book Depository når jeg får penger :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stemmer det :)

Ja.. Ser ut til vi har ganske lik smak.. Så bare å skrive :) Elsker å gi tips :P

Miss Peregrine var det stor hype omkring for 1 år siden i USA.. Men jeg leste den først nå.. Og var litt skeptisk.. Men ble skikkelig overraska.. Det er sånn gamle bilder i boka, som passer inn i historien.. En litt anderledes twist, som jeg likte veldig godt..

Amy Plum har serien Revenants. Om "zombier", men de er ikke zombier som vi kjenner de.. Det er kjekke gutter som redder folk.. på en måte :) hehe
Første boka heter Die for me, i hvertfall.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg legger også inn et godt ord for Miss Peregrine. Synes den var kjempegod! Ellers ser det ut som om du er rimelig godt oppdatert på det som er aktuelt - når både Odinsbarn, Vindeltorn og Drømmegjengeren allerede er lest! Pretties og Uglies - har du lest dem? Og Jeg er nummer fire? For ikke å glemme Nattens sirkus?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å, Pretties og Uglies har ikke jeg lest enda! Mener å ha sett dem i bokhandelen, er de noe bra? Jeg er nummer fire og oppfølgeren har jeg lest, likte dem godt! :) Har du lest tredjeboka? Tror den har kommet ut, men har ikke lest den selv enda :} Må vel se om jeg kan få tak i Nattens sirkus, mener å huske at den har blitt anbefalt av flere her, så da den jo være bra :D Ønsket meg Miss Peregrine til jul, så håper den ligger under juletreet! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, de er gode. Har vært et internasjonalt fenomen, og handler om en verden der alle må leve "utenfor" til de blir seksten år (tror jeg det var) og kan skjønnhetsopereres. Den har noe Matrix-aktig over seg, med noen som lever utenfor og i konflikt med dette samfunnet. Høres kanskje kleint ut, men jeg synes det er artig med verdener med andre spilleregler - og den har elementer av samfunnskritikk.

Jeg har bare lest den første av Jeg er Nr fire. Datteren min på tolv sluker dem - sammen med Beautiful creatures, Eragon, Divergent og Gone-serien. Hun synes alle er gode, har ikke fått noen rangering.

Miss Peregrine er den aller beste av de nyere fantasy-bøkene jeg har lest, etter min smak selvsagt. Nattens sirkus er litt annerledes - veldig visuelt vakker, spennende den og.
Også er det jo Game of thrones-serien - mange om skulle ha den i bokhandelen hvor jeg "var utplassert" på fredag :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for svar! :D Det høres ut som dette er bøker jeg vil ha stor glede av å lese, så nå er jeg veldig spent :) Gleder jeg meg til å dra til bokhandelen så jeg kan få fatt i noen av disse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh, det hørtes spennende ut! :) Spørs om ikke ønskelista til jul kommer til å ha en overvekt av bøker i år, Die for me skal i hvert fall inn på den :D Får nok ikke kjøpt alt selv med det første når jeg er student :') Blir vanskelig å velge her i hvert fall!

Så gøy å finne en som liker mye av det samme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe jaa.. Kjenner til den :) prøver å venne meg til å være student igjen :p ikke lett.. Har lyst til å kjøpe alt xD
Men mitt lokale bibliotek er overraskende gode på ungdomsbøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ikke sant! Har ikke gått vanlig skole på tre år, så det er tungt å gå tilbake til :') Og så har jeg en sånn trang til å eie alle bøkene jeg liker ... x) Det er kanskje på samme måte for deg? Sånn er det vel å være bibliofil, kanskje, haha!
Men du sier noe der, kanskje jeg skal besøke biblioteket i bygda, jeg også :) Jeg var fryktelig glad i det mens jeg gikk på grunnskolen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

haha nettopp sånn jeg har det :P
Sjølv jobba i 3 år, og begynnte studere i sommers.. Så ja huff.. kjenner den..
Og har pt. bare 7-8 bokreoler i stua :P Så kan visst godt si at jeg helst vi eie de alle xD

Du burde sjekke ut forskjellig bibliotek og finne ut av hvilke som passer deg :)
Nå finns det jo en lånekort som funker i hele landet så vit eg he skjønt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hahah, ja! For min del var det ett år folkehøgskole, etterfulgt av to år med jobbing, men jeg kan ikke akkurat påstå at fhs var særlig lik vanlig skolegang ... Litt andre fokus der, og det henger godt i, merker jeg :}

Hehe, skjønner deg veldig godt, det er liksom en egen lykke bare i det å se bøkene stilt opp på hylla :) Dessverre har jeg for liten plass hjemme, så det meste av bøker er stuet bort nedi kjelleren eller på loftet :') Litt kjedelig når man vil lese ting om igjen, men satser på å få råd til et hus med plass til et eget lite bibliotek en vakker dag. Det er jo lov å drømme?
Men skal så absolutt besøke et ordentlig bibliotek i mellomtiden :) Håper bare jeg klarer å holde meg i skinnet og levere tilbake ting i tide, har en tendens til å være bittelitt glemsk ... x) Men fornying på nett gjør vel sånt litt enklere, heldigvis :)

Åh, det ville vært flott hvis jeg kan holde meg til Trondheimskortet mitt - så kan jeg kanskje endelig droppe det gamle med kråketær fra jeg var 5 år? (Prøvde å gjøre det mindre synlig da jeg ble litt eldre, og ga signaturen en flerfarget bakgrunn ... For DA ble det jo i hvert fall ikke lagt merke til!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og å gå på biblioteket bli nesten som bok shopping, når man er fattig.. Du kan plukke med deg alle de bøkene du har lyst på :P Og får brukt litt av den bokshoppings følelsen man har :D kjempe smart.. Bare huske å levere / fornye ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadHeidi HoltanBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHelge-Mikal HartvedtBerit B Lie