Ja, de er gode. Har vært et internasjonalt fenomen, og handler om en verden der alle må leve "utenfor" til de blir seksten år (tror jeg det var) og kan skjønnhetsopereres. Den har noe Matrix-aktig over seg, med noen som lever utenfor og i konflikt med dette samfunnet. Høres kanskje kleint ut, men jeg synes det er artig med verdener med andre spilleregler - og den har elementer av samfunnskritikk.

Jeg har bare lest den første av Jeg er Nr fire. Datteren min på tolv sluker dem - sammen med Beautiful creatures, Eragon, Divergent og Gone-serien. Hun synes alle er gode, har ikke fått noen rangering.

Miss Peregrine er den aller beste av de nyere fantasy-bøkene jeg har lest, etter min smak selvsagt. Nattens sirkus er litt annerledes - veldig visuelt vakker, spennende den og.
Også er det jo Game of thrones-serien - mange om skulle ha den i bokhandelen hvor jeg "var utplassert" på fredag :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk for svar! :D Det høres ut som dette er bøker jeg vil ha stor glede av å lese, så nå er jeg veldig spent :) Gleder jeg meg til å dra til bokhandelen så jeg kan få fatt i noen av disse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDaniel