Ikkje for å vera grinete men...
Dersom ein skal følgja med på alle julekalendarane og julekonkurransane som er i gang no, må ein nesten ta seg fri frå jobb. Det går vekk mykje tid på tulleting i desember.
Eg saknar fleire kritiske røyster til all denne reklamen som me vert bombarterte med i desse dagar.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det var ein grunn til at eg skreiv bokrelaterte kalendere... De er det ikkje så mange av, og dermed ville det vert greit å samlet de under EIN kategori på ei bokside... For noken er julekalendere høydepunktet i året, for min egen del så holder eg meg til 2-3 faste hvert år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et noe uoriginalt tips er å lese eller lytte til Julemysteriet av Jostein Gaarder. Selv leste jeg for ti år siden Popsongar av Frode Grytten som min eneste julekalender.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil Stangeland