Bokkilden kjører nye tilbud kvar dag frem til jul her:
http://www.bokkilden.no/SamboWeb/side.do?dokId=609271&rom=Jul

Cdon.no har også nye tilbud kvar dag, også på bøker og lydbøker. Kalenderen finner du på forsiden.
http://cdon.no/

Bazar Forlag har ein julekalender hvor det er nye premier kvar dag. Den finner du her: (muligens denne linken kun virker på mobil/nettbrett. Fint om noken poster ein eventuell link for PC)
http://alope.no/bazar/fb/mob

Ark.no kjører ein konkurranse, der du kan vinne ønskelista din med bøker. Dette forutsetter at du deler den på facebook. Konkurransen finner du her:
http://www.ark.no/SamboWeb/side.do?dokId=589978&rom=AR

Eg rekner med det er andre julekalendere, gode tilbud og konkurranser liggende ute i denne måneden som er bokrelaterte. Del gjerne linken under her!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Ikkje for å vera grinete men...
Dersom ein skal følgja med på alle julekalendarane og julekonkurransane som er i gang no, må ein nesten ta seg fri frå jobb. Det går vekk mykje tid på tulleting i desember.
Eg saknar fleire kritiske røyster til all denne reklamen som me vert bombarterte med i desse dagar.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det var ein grunn til at eg skreiv bokrelaterte kalendere... De er det ikkje så mange av, og dermed ville det vert greit å samlet de under EIN kategori på ei bokside... For noken er julekalendere høydepunktet i året, for min egen del så holder eg meg til 2-3 faste hvert år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et noe uoriginalt tips er å lese eller lytte til Julemysteriet av Jostein Gaarder. Selv leste jeg for ti år siden Popsongar av Frode Grytten som min eneste julekalender.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Besøk Lydbokforlagets hjemmeside. Ved å svare på lydbokrelaterte spørsmål er du med i trekningen om den aktuelle lydboken på Lydbokforlagets julekalender. Ellers har de tilbud på julelydbøker.

På Øyvind Holen sin blogg finner du Donald-landets julekalender som kretser seg om hans nyeste bok Donald-landet - Hvordan en and i matrosdress formet det moderne Norge. Du har muligheten for å sikre deg boken om Donald Duck.

Donald Duck har sin egen julekalender på Donald.no

Cappelen Damm har sin velrenomerte forlagsblogg og selvfølgelig har de en julekalender. I år har de en kviss med spørsmål og fete premier.

Man kan aldri få nok av dikt. Post Forlag deler et dikt hver dag fram mot julaften. Besøk Post forlag sin hjemmeside for flere godbiter.

Bokselskap.no er et digitalt bibliotek for bevaringsverdig norsk litteratur. Bokselskap.no er utviklet av Det norske språk- og litteraturselskap (NSL) i samarbeid med Henrik Ibsens skrifter (HIS), Universitetet i Oslo, Norsk visearkiv, Ludvig Holbergs Skrifter og Nasjonalbiblioteket. Ved å følge dem på Twitter og Facebook så får du servert en tekst hver dag fram til jul. Ellers deler de en stor katalog med klassiske norske tekster i originale utgaver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er noen eksempler som ikke er konkurranser, men fin formidling:
Buskerud fylkesbibliotek har en julekalender med en ny video hver dag hvor en forfatter leser fra sin bok.

Alternativ julekalender tilbyr musikalske smakebiter, mens Kunsthøgskolen i Oslo stiller ut et nytt kunstverk hver dag. Kunstverkene kan du se utenfor Østbanehallen i Oslo, i tillegg til at bilder legges ut på nettsiden deres.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

4 av bokklubbene jeg er med i har et nytt tilbud hver dag, Hobbyklubben har hatt ting så langt, og Lydbokklubben, Bestselgerklubben og Krimklubben har en ny bok hver dag til kr 69-79. Alle er fra Tanum. Desverre har ikke favorittklubben min blant Tanums bokklubber, Historieklubben noen kalender.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kilden.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bokkilden har samme ønskeliste konkurranse som Ark :) Det vet jeg fordi jeg selv prøvde lykken der i går.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude Jensen