Da må du sei fra på biblioteket, vi passar og pleier boksamlinga så godt vi kan, plastar og reparerer, vaskar av kliss og erstattar stygt medfarne eksemplar med nye så sant det lar seg gjera, men vi er avhengige av at lånarane seier fra, for alt er ikkje like lett å oppdaga.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg pleier å låne de bøkene jeg bare vil lese, og ikke eie (noe som ofte viser seg å være et feiltak. Jeg blir frelst og boka MÅ bli min snarest). Jeg kjøper bøker jeg tror jeg vil elske (noe som også ofte viser seg å gå galt). Klassikere, og bøker jeg eelsker må jeg ha i bokhylla. Bøker småtrolla liker pleier jeg også å skaffe. Kan ikke slite ut biblioteksbøkene heller.

Men ja; angående skitne bøker fra biblioteket. Jeg har aldri opplevd dette med "voksenbøker" (men jammen finner en mye rart folk har brukt som bokmerke), men synes ofte det lukter oppkast av barnebøkene. Jeg pleier derfor å lukte på bøkene før jeg låner. Ser sikkert sprø ut der jeg går rundt og sniffer;) Jeg elsker biblioteket og er evig takknemlig over at de finnes. Mitt andre hjem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit Grønbech