haha... du har det i deg,du..du skriver godt.

jeg liker måten du skriver på... vel vel takk det var snilt og smart sagt av deg.

alle her er så snill,smart,velkomne og alle KAN skrive.

alle kan sine saker her.

det er alltids fint og finne en plass der folk leser,fordi at søstra mi hater at je leser...altså HATER. HUN har sikkert lyst til og rive bøkene mine i biter..mildt sagt..

jeg tror at jeg kan være sikker på at det ikke er noen her som river bøker....

eller..??

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Å rive i stykker en bok er nesten som å rive av min egen arm. Jeg gir heller bort en bok enn å kaste den f. eks. selv om boken i seg selv kanskje i mine øyne er virkelig dårlig:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er det ikke noe riving nei..sier som Trond her at da er det bedre å gi bort boken til verdig trengende. Det skjer veldig sjelden at jeg ofrer noen av bøkene mine, det måtte være om jeg dubletter eller tripletter i så fall. Gir helst ikke bort sjela mi heller. Fysj håper ikke noen river i stykker bøker...det er nesten som helligbrøde...uff,får vondt bare ved tanken jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg tror nok at søstra ville ha likt og til og med se at bøkerne mine brant til aske. tro meg eller ei.

men det er ganske koselig å høre at noen bekrefter at de ikke gjør det andre er redd for...for å si det på en vrient måte...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje søsteren din er sjalu fordi du liker å lese å har noe som du kan trøste deg med. Mulig at hun innerst inne skulle ønske at det var henne som kunne gjøre som du gjør. Bare en tanke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

nawwww søtt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det varmer mitt hjerte og se deg skrive det...jeg tror at jeg må gråte...

det er det snileste noen noengang i hele mitt liv har skrevet.... bedre enn Nora roberts..come on...du skjønner..ikke sant..

dette er ikke smiger, men sannheten..av alle sannheter, altså... tusen tusen tusen tusen takk fordi at du sier det.... jeg tror at jeg skal kopiere ut teksten å lime den på veggene rundt i huset.

tårer..tårer..må få dem ut..

unnskyld meg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude Jensen