Det er så mange flotte bøker det blir tipset om her, den ene etter den andre tipses om og jeg tenker: å ja den, og den, og den.... også blir jeg litt trist fordi jeg allerede har lest dem. Men også glad når jeg kjenner på de gode stundene jeg hadde med dem. Og heldigvis blir det også tipset om bøker jeg ikke har lest enda og da kjenner jeg gleden stiger i meg i forventning av alle de fine lesestundene jeg har forran meg :) (Bernad Cornwell er forfatteren av Uthred bøkene forresten. sikkert bare en tastefeil av Natalie, men ville bare rette det opp i tilfelle du ville søke på forfatteren.) Cornwell har skrevet mange, mange historiske romaner, og jeg elsker dem alle, er godt i gang med å lese meg gjennom forfatterskapet hans. Pompeii av Harris er faktisk første bok i en serie, Imperium og Lustrum er de neste titlene i serien. Tror det bare er tre så langt men mulig jeg husker feil og at det er fire.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kom på at det slettes ikke er sant det jeg sa om at Pompeii var første boka i en serie. Imperium og Lustrum er i serie, men Pompeii er ikke en del av den. Serien blir fortalt av Ciceros skriver Tiro. Pompeii handler om utbruddet til Vesuvio i 79 e.kr. og på det tidspunktet var jo både Cicero og Tiro døde. Beklager misinformasjonen der altså, gikk litt i kryss oppi hodet mitt ;) Men anbefaler så absolutt bøkene. Kanskje spesielt om man interesserer seg for denne perioden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig TmgeAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEli HagelundAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11