Stiller meg så absolutt bak den anbefalingen :) Igguldens serie om Gengis Kahn er også veldig flott. Valerio Massimo Manfredi har skrevet en serie om Alexander Den Store. Har lest bare første boken, men så langt er jeg storfornøyd :) For et annet perspektiv på Alexanders krig mot perserne så vil jeg anbefale Memnon (husker ikke forfatteren i farta, men du finner den i boksamlinga mi), Den handler om Memnon fra Rodohs som sloss på persernes side. Ellers så vil jeg på det varmeste anbefale Steven Saylor sine bøker Roma og Imperiet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kom også på de to bøkene om Kleoptara av Margaret George: Nilens datter og Dronning av solens rike. Veldig fine bøker syns jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikPiippokattaReadninggirl30Anita S.LinnNikkaKirsten LundGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GTine SundalAnne-Stine Ruud Husevåg