For et flott initiativ! Beste bibliotek? Hmmmm... tenker så det knaker.. Jeg var innom Drammensbiblioteket på Papirbredden, det er kjempefint med nytt interiør, litt annerledes bokoppstilling og fine sofaer/stoler å slange seg i. Ellers liker jeg veldig godt Deichman på Hammersborg, og Deichman på Majorstua. Der har de fått en superfancy innleveringsmaskin - gå og prøv den! :) Snart drar jeg til Paris med familien, er det noen som har noen gode bibliotektips?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Og i Drammen er folkebiblioteket linket sammen med høyskolebiblioteket. Veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Deicman på Hammersborg har en helt egen atmosfære! Har riktignok ikke vært der på årevis, men det er og blir BIBLIOTEKET for meg. Tilbrakte mange timer der i min ungdom!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig, det er en egen atmosfære der... Håper de klarer å ta med litt av den ned til Bjørvika ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Paris er det heilt klart Bibliothèque François Mitterrand du må oppsøke. For ein bygning!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for tips - skal forsøke å ta turen innom! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei igjen.. Jeg tok turen innom, sammen med hele familien. Akkurat det gjorde kanskje besøket litt begrenset, fikk ikke gått inn og sett på noen av avdelingene. Uansett var det morsomt å ha vært der! Enig -veldig spesiell og flott bygning! Takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig T