Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 44 av 44 sitater

Når amerikanske små bjørner dreper noen hundre tusen japanske små bjørner med hunner og unger og ufødte, finnes det da noe mere opprørende i dette, enn at krabbene spiser øynene ut av den levende fisken om natten? - Er ikke dette å overvurdere de små bjørnene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skriver altså litt nesten hver dag, men det hjelper ikke stort, fordi jeg omhyggelig unngår å skrive et eneste ord som har med sannheten å gjøre.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Igår gikk jeg rundt i byen, men så ikke kattungen. Det er jeg meget glad over, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med den. Skal jeg gi den mat, eller skal jeg skyte den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den som ikke lenger vil skjule noe,han nærmer seg friheten.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete Gjessing