Har laget min egen liste for hva jeg ønsker å lese denne sommeren. Tips fra bokelskerne her inne.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Gled deg til Gulldronning, Perledronning. Leser denne nå, og skulle ønske den hadde flere sider. For en fortellerstemme, for en stemning. Persongalleriet er fantastisk godt, men historien grusomt vond!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette ser ut som flott sommerlektyre! Har noen av disse på skal lese lista mi også.

Den eneste boka på lista di som jeg har lest er Veien til Karlsvogna, ei bok til ettertanke! Ha ett lass med lommetørkler tilgjengelig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

La til noen flere jeg !!! Ikke sikkert jeg klarer alle disse i sommer men tar vel litt av vår og høst også. Veien til Karlsvogna er nok en av de jeg skal lese først.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, hvorfor ikke legge til noen til?:) hender meg stadig vekk at ikke alt blir som planlagt.. Tror iallefall det er mye god lesing her på lista di.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- Helen