Den russisk-jødiske psykiateren Sabina Spielrein (1885-1941) fikk oppleve på kroppen de politiske tragedier i Europa i vårt århundre. Som vitenskapskvinne øvde hun innflytelse på bl.a. Carl Gustav Jung, Sigmund Freud og Jean Piaget. Hun var den første som prøvde å kartlegge ødeleggelsesinstinktet i mennesket gjennom en avhandling utgitt i 1912. I dag leses hennes skrifter med økende interesse. I sin tid ble hun usynliggjort og sviktet, samtidig som hun måtte kjempe mot mørke krefter i sitt eget sinn. Romanen er basert på dokumentariske fakta. © DnBB AS
Utgivelsesår 1994
ISBN13 9788203174131
EAN 9788203174131
Omtalt person Sabina Spielrein
Lesenivå Voksen
Å, som jeg elsker sommersalget på Fretex i Moss. Om det er en bok jeg bare tror jeg vil ha, så tar jeg den - det er jo bare 10 kr.
Opprydning i bokhylla, alle bøkene er innbundet med omslag om ikke annet er nevnt. Prisen er 50,- pr bok. Ved sending betaler kjøper frakt i henhold til postens satser. Kan også ta bøker i bytte, kom med forslag eller sjekk ønskelista mi. Jeg er ikke her inne regelmessig slik at det kan lønne seg å kontakte med via her: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=27078596