Nattegjest

kriminalroman

Gyldendal 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.86 (7 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka Nattegjest hos antikvariat.net! Her finner du sjeldne titler!

Billedkunstneren Mogens Lassen blir funnet drept i atelieret sitt, og ved siden av han ligger ei ukjent, eldre kvinne. Politietterforskerne Brede Monsen og Rikke Lindstad rykker ut til åstedet. Dette er den andre boka om Monsen og Lindstad.

En morgen blir den uregjerlige kunstneren funnet drept i Lommedalen. Altfor mange synes å ha motiv for drapet.Kunstneren Mogens Lassen skal snart ha utstilling. Bildene hans ligger i det øvre prissjiktet, og galleristen ser endelig en mulighet til å redde galleriet fra konkurs. Men også andre, mer pengesterke kunstinvestorer er ute etter ham. På den ærverdige familiegården i Lommedalen i Bærum legger Mogens siste hånd på utstillingens hovedarbeid. Han skjærer seg med barberblad på underarmene og lar blodet renne utover lerretet. Men på utstillingsåpningen skal det skje verre ting. Og snart må politietterforskerne Brede Monsen og Rikke Lindstad rykke ut til det som er en drapssak: Mogens Lassen er funnet drept i atelieret. Ved siden av ham ligger en ukjent eldre kvinne.

Utgivelsesår 2012

ISBN13 9788205422018

EAN 9788205422018

Genre Politi og detektiver

Omtalt sted Akershus

Lesenivå Voksen

Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 6 1 0 0

Lettlest og lettglemt tidtrøyte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler om verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker jeg vil lese sommeren 2012:-). Jeg vet ikke om jeg klarer å komme igjennom alle disse bøkene. Det er jo mulig at jeg får plutselig innfall om å lese noe annet det som står på denne lista.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her følger en oversikt over bøker jeg har lest i 2012.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Forglemmegei - kriminalroman" av Kurt Hanssen
  • "Grand Marine" av Inger Marie Spange
  • "Corpus delicti" av Elias Palm
  • "Midtvintermørke - kriminalroman" av Anita Berglund
  • "Kunsten å dø" av Anna Grue
  • "Inntrengeren" av Håkan Östlundh
  • "Tiden leger ingen sår - roman" av Ingrid Berglund
  • "Skrik under vann" av Jeanette Øbro Gerlow
  • "En torn i øyet" av Julie Hastrup
  • "Blod vil ha blod" av Benni Bødker
  • "Mørkets ansikt" av Jaran Dammann
  • "Skrinet - kriminalroman" av H. K. Fauskanger
Alle bokanbefalinger for dette verket