Livet bruksanvisning

romaner

av (forfatter) og Truls Winther (oversetter).

Gyldendal 2001 Heftet

Kjøp boka Livet bruksanvisning hos antikvariat.net! Her finner du sjeldne titler!

I de siste månedene av sitt liv får maleren Serge Valene en ide til et bilde som skal samle all hans erfaring. Han skal skildre bygården i Paris der han har bodd i over 55 år. Han skal ikke bare male selve huset, han skal male de som har bodd og bor der og historiene deres. © DnBB AS

«Den kommer antagelig til å bli stående som et av det 20. århundres mest kraftfulle uttrykk, sammen med Prosessen, På sporet av den tapte tid og Ulysses.»Kjell Olaf Jensen, Dagsavisen Livet bruksanvisning, med undertittelen «Romaner», er en mektig bok på alle måter. Georges Perec har skapt et blendende litterært byggverk som minner litt om livet selv: umulig å trenge igjennom, men forheksende å gå seg vill i.Levert av © DnBB AS

Utgivelsesår 2001

ISBN13 9788205277281

EAN 9788205277281

Serie Gyldendals små grå

Omtalt sted Paris

Lesenivå Voksen

Skriv en omtale Se alle omtaler om verket

Lister som inneholder dette verket

Mye fransk, mye bra!

Hvor mange har dere lest av disse?

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Heime hadde eg liggande ein del av desse bøkene, så eg tenkte eg skulle sette dei opp i ei liste.. så her er lista, lest og ulest..

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bokhylla mi inneholder en del klassikere som bare samler støv. Det er bøker jeg av ulike grunner ikke har fullført (ennå) eller knapt nok åpnet. F.eks fordi de er tungleste, kjedelige eller overveldende. og i et tilfelle fordi jeg gruer meg til å være ferdig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker utgitt i Gyldendal sin serie kalt vita, vet man ikke hva man skal lese er det bare å plukke en herfra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Tingene - en historie fra sekstiårene" av Georges Perec
  • "Ferdydurke - roman" av Witold Gombrowicz
  • "Fallet" av Albert Camus
  • "Kjøkken" av Banana Yoshimoto
  • "Exit ghost" av Philip Roth
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver