Alle sjelers natt

Alle sjelers natt

av (forfatter), Elisabet W. Middelthon (oversetter) og Marius Middelthon (oversetter).

2011 Innbundet Pax

Gjennomsnittlig terningkast: 4.74 av 6, basert på 34 terningkast.

Likte du denne? Vi har bokanbefalinger!

Finn denne boka på ditt nærmeste bibliotek:

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen:

Diana Bishop er ei heks som stammer fra ei slekt av hekser fra New England. Hun praktiserer imidlertid ikke magi, og da hun finner et mystisk manuskript i et bibliotek i Oxford, invaderes plutselig livet hennes av magiske og mystiske vesener. Diana forelsker seg i Matthew Clairmont, en av dem som er ute etter manuskriptet, og ting forvanskes ytterligere da det viser seg at Matthew er en vampyr. Deres kjærlighet viser seg å true balansen i verden, for hekser og vampyrer kan ikke være sammen. De tvinges på flukt, og da det viser seg at kjærligheten deres er knyttet til manuskriptet, blir de midtpunktet i et livsfarlig spill.

Omtale fra forlaget:

Da heksen Diana tilfeldigvis kommer over en forhekset bok i det bodleiske biblioteket i Oxford, blir hun snart midtpunktet for oppmerksomheten til et stadig økende antall hekser, vampyrer og demoner. En av dem er vampyren Matthew, som mot all fornuft tar henne under sine beskyttende vinger. De forelsker seg lidenskapelig og bryter med det en eldgammel pakt som sier at vesener som dem aldri må inngå forhold. Deborah Harkness er professor i historie ved University of Southern California, USA.

• Omtalt sted: England

nyeste post av

oppdatert

Sitater fra denne boka

sitat

"Jeg trenger friskt blod, men jeg venter ikke at Victoire og Alain skal skaffe det fra Paris midt på natten". Ysabeau virket fryktelig fornøyd med seg selv. Jeg kjente knærne svikte.

• godt sagt (0)
sitat

jeg har elsket deg siden jeg motsto å slå til deg med åren.

• godt sagt (2)
sitat

Matthew kastet seg mot strupen hans, og du kunne høre lyden av kjøtt som revnet. Baldwin ravet bakover og hylte med hånden på halsen. "Du bet meg!" "Hvis du truer konen min igjen, kommer jeg til å gjøre mer enn det." Matthew pustet tungt med vilt blikk.

• godt sagt (0)

Boktall

gjenomsnittlig alder på eiere
av eierne oppgir å være hankjønn
av leserne avbrøt denne boka
4,74 (34)
gjennomsnittlig terningkast

Vil du være med å påvirke disse tallene? Oppgi fødselsår og kjønn på innstillinger, trill terningkast og markér en tilstand på bøkene dine.

Lister som inneholder denne boka

Etter tips fra dere og litt snoking i bokhyllene prøver jeg meg på en bokliste til en 17-åring som har forlest seg på Harry Potter. Flere av disse titlene er ukjente for meg. Jeg har ikke engang lest Harry Potter!

Har dere synspunkter på bøkene, eller flere forslag, er jeg takknemlig for det! Gjerne bøker med humor.

• Ringenes herre
  • Twilight
  • Magi
  • Dødslekene
  • La den rette komme inn

• godt sagt (3)
  • varsle

Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)

Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)

• Blekkdød
  • Kurt kurér