Neste felleslesingsbok er Northanger Abbey av Jane Austen som vant med 5 stemmer.

Resten av stemmene fordelt seg slik:

Døde sjeler av Nikolaj Gogol fikk 4 stemmer
Frédéric Moreau, en ung manns historie av Gustave Flaubert fikk 3 stemmer
Med livet foran seg av ´Emile Ajar fikk 3 stemmer
Mesteren og Margarita av Mikhael Bulgakov fikk 2 stemmer (denne hadde vært med før viste det seg)

Da bruker vi en uke på å skaffe boken. Jeg lager en ny diskusjonstråd etter hvert.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Har boka i hus nå, så nå er jeg usikker på om det er vare å begynne, eller om dere starter sammen? Jeg har ikke vært med på dette før, og er usikker på hvordan det fungerer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan begynne når du vil. Lesesirkelen fungerer slik:
Når avstemmingen er ferdig og bok valgt, gir vi hverandre en uke på å skaffe boken. Felleslesingen begynner på mandag denne gangen og varer i 3 uker.
Jeg lager en diskusjonstråd - det kan jeg gjøre allerede i dag.
Her har du mulighet for å komme med spørsmål og kommentere under veis. Det er lurt å si hvor langt man er kommet når man tar opp noe man har lest, og vi bør selvsagt være forsiktig med spolere :) Siden du har boken, trenger du ikke vente til mandag. Jeg starter med lesingen i dag lørdag for det er i dag jeg har best tid til å lese - dette vurderer du selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, takk for svaret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg endte opp med lydbok på svensk fra Adlibris.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Northanger Abbey.
Godt at vi har nokre dagar på oss. Sjølv om utgåva til Skald forlag kom så seint som i 2022, fann eg sist veke at det ikkje er tilgang på boka hjå alle utsala til bokkjedene, men må tingast serskild.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser Nasjonalbiblioteket har ett eksemplar, men den er ikke digitalisert uten videre. Man må ha "Tilgjengelig etter bestemte vilkår" hva det vil bety?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje for ny, hvis utgaven er fra 2022

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste på Nb.no : Formidling
Heile den digitale samlinga, inkludert materiale som er verna av opphavsretten, er tilgjengeleg for forsking og dokumentasjon i lokala til Nasjonalbiblioteket. Kan søkast om utvida, digital tilgang med same formål på nb.no.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da blir det lydbok på originalspråket denne gang. Det blir bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God ide. Hvis jeg blir begeistret for boken, kan det være jeg gjør det etterpå. Det er sikkert vakkert språk, vil jeg tro. Jeg har den nye nynorsk utgaven av Skalds klassikere, så jeg går for den i første omgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseKirsten LundAnne Berit GrønbechTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitLailaStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibekeMarianne  SkageEinonieLisbeth Marie UvaagLinnAEKikkan HaugenritaolineHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtBeathe SolbergHeidi Holtan