Jeg er en av dem som synes dagene og ukene har gått alt for fort dette året. I mitt hode er det ennå 2-3 måneder til jul. Men kalenderen viser noe annet og adventsstjernene er plassert i vinduet. Denne helgen leser jeg Perlesøsteren av Lucinda Riley. Bok fire i historien om de syv søstre. Jeg koser meg virkelig med disse bøkene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Perlesøsteren er så god, du kan virkelig glede deg til månesøsteren. Denne høsten har jeg lest mye av Lucinda Riley, kan ikke få nok. Så har måttet tvinge meg litt utav hennes verden for å lese litt annen litteratur også. Gleder meg sånn til Solsøsteren kommer. Kos deg med lesing;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Koselig med adventsstjerne og håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima Montgomery