Må innrømme jeg sto av allerede etter bok 4. Syntes tv serien var mye bedre end bøkene. Og da mange ting ikke var like valgte jeg serien frem for bøkene. Hvilket sjeldent skjer. Er derfor ingen stor fan av VD bøkene. Men generelt syntes jeg det er trist at alle bøker er del av serie. Kunne tenkt meg noen ganger at de stoppet mens det er bra. Probleme er bare at det kan jo henne den blir enda bedre. Siden man hele tiden lærer. Og det er noe som ikke kan erfares medmindre man gir ring en sjanse. Men men. Har forfatteren en god ide. Burde hun personlig prøve seg. Og boka blir.nok riktig og bra for noen, sånn er det med alle bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må si meg enig med deg! Tror det er flere serier som kunne vært avsluttet etter 1. eller 3. bok, men som du sier..det kan jo hende at det skjer noe veldig spennende i 5. eller 6. bok også =) Forfatterne må jo få ut alt de har i hodet, men noen ganger kan det kanskje være lurt å ta en pause fra det man holder på med, og tenke litt nytt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeReidun Anette AugustinTrude JensenKirsten LundAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne MidtsundPiippokattaMarit HøvdeBertyTone SundlandStig TTheaKaren RamsvikHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingEllen E. MartolToveKaramasov11VibekeChristoffer SmedaasINA TORNESLise MuntheCathrine PedersenAnneWangBjørg L.BookiacHilde H HelsethHarald KBjørg Marit TinholtEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteBeathe SolbergAnnaCamilla