Burde jeg lese denne boken, eller er det for jævelige saker? Ble nysgjerrig på den da jeg fant den nevnt av Elling i Ambjørnsens Fugledansen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå har jeg lest den, og den var ganske uskyldig og koselig etter min oppfatning. Mange gode skildringer. Litt langdryg her og der. Det skjer liksom ikke så mye, men det gjør aldri noe. Det er god lesning likevel.

Dessuten kommer det aldri ordentlig frem om det er et seksuelt forhold mellom hovedpersonen og hans mor, selv om han til tider har erotiske tanker som er godt over kanten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamie