Synes det er spennende å høre hva mine felles medbokelskere driver med! Har du latt din lidenskap for litteratur påvirke ditt karrierevalg eller har du et yrke som står i kontrast til din hobby?

Selv er jeg litteraturstudent, og har ikke bestemt meg for hva jeg vil gjøre i fremtiden enda :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 107 svar.

Jeg begynner som lærling som helsefagarbeider til høsten. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lærerstudent med et ønske om å bli forfatter av en slags sort en eller annen gang i fremtiden...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sykepleiestudent som jobber i rusmiddeletaten. Har vært svært glad i bøker hele livet. Tviler vel litt på at denne interessen har hatt noen betydning for yrkesvalg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg arbeider i Fiskeridirektoratet, og bokinteressen min har ikke vært styrende for valg av yrke. Jeg er nærmest altetende når det kommer til bøker, men liker ofte de rare uten opplagt eller veldig lykkelig slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er arealplanlegger med eget firma.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jobber som webmedarbeider i en nettavis. Ble hekta på bøker som barn med hjertesykdom og lange sykehusopphold. Bøkene har fulgt meg og avslutter alltid dagen med boklesing. God måte å "blanke" dagen på. Med PC som arbeidsverktøy er det godt med en fysisk bok i hånden, samtidig er jeg positivt overrasket over god leseopplevelse på iPad. Enkelt når jeg er ute på reise!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg jobber nå med IKT men har tidligere jobbet på bibliotek. Allerede som barn leste jeg mye, kom hjem hver uke med en med en pose bøker fra biblioteket. Derfor blir jeg også så opprørt over FrP's bibliotekpolitikk. Kan du fatte hva de tenker på ?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange flotte svar her: Jeg har siden første gang jeg fikk eget pass hatt tittelen "Student", så det har jeg fortsatt med. Jeg er fortsatt "student", selv om yrket ikke lenger spørres etter, bare av og til, som når du kommer til et eldgammelt hotell der de holder på formene fra den tid. Husker at det var et skjellsuttrykk å si at en var "evig student". Ja, men jeg er vel det. Fortsatt student, og derfor leser jeg ... Jeg er nok mindre opptatt av underholdningen; men får jeg den på kjøpet er jeg med!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er studine, bibliotekarstudine. Min interesse for bøker har uten tvil gjort sitt til at jeg har valgt akkuratt det studiet. Jeg begynte også på Litteraturvitenskap, men hoppet av etter bare ett år. Jeg liker bibliotekarenes tilnærming til litteraturen bedre enn litteraturviternes tilnærming, vi skal ikke nødvendigvis finanalysere alt vi kommer over, for meg ødlegger det gleden over å lese boka :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg jobber i bokhandel og trives veldig godt med det. Begynte også på engelsk språk og litteratur ved UiS for noen år siden, men droppet av desverre ... Vurderer nå å ta opp studiene igjen, det er jo alltid interessant med litteratur! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er utdannet Omsorgsarbeider med fagbrev, og jobber i en bolig for psykisk utviklingshemmede ungdommer.Har så langt jeg kan huske tilbake hatt en forkjærlighet til bøker, og samlingen øker for hvert år :) Leser en del fagbøker, men det går mest i romaner og poesi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg blir student nå til høsten, men noen planer utover det har jeg egentlig ikke enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber med juss og ledelse, og i den grad dette innvirker på mine bokvalg må det være to ting:

  1. Jeg er svak for bøker om rettsoppgjør

  2. Jeg har dårlig med lesetid, og forsøker så godt det lar seg gjøre å treffe 100 % blink hver gang jeg plukker opp en ny bok - rene, såkalte "tidtrøyte-bøker", som jeg garantert ellers både ville ha lest og hatt en viss glede av - tar jeg meg derfor lite tid til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er tannlege, og tror ikke det påvirker mine bokvalg så mye bortsett fra at fast barselsgave fra meg er Karius og Baktus + Emma skal til tannlegen ;) Man er aldri for liten til å få bøker i gave!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nettopp ferdig med første året på videregående. Til høsten starter jeg på IB (International Baccalaureate), som varer i to år. Etter det håper jeg på å komme inn på NVH (Norges Veterinærhøgskole). Andre alternativer er medisin for så å gå videre med nevrologi for å bli nevrolog, eller ta psykologi etterpå for å bli psykiater. Ønsker jeg hadde mer enn ett liv - skulle så gjerne gått alle tre veier, og ikke bare én!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som barn av to bibliotekarforeldre, hadde jeg ikke mye annet valg enn å bli en lesehest.

Vil nok si at bøkene og kjærligheten til skriftspråket ahr påvirket meg i yrkesvalget, siden jeg er blitt journalist. Men jobben som nettjournalist med kjappe saker og korte tekster er likevel litt av en kontrast til de laaange romanene som jeg elsker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg er kjerringa mot strømmen og kjører vogntog. Blir jeg stående i lossekø er det frem med boka!

Yrket mitt har dessverre ikke så mange lesehester, men noen fins det.

Det som står bak lesing, bokinteresse, mitt private bokarkiv og valg av yrke er at jeg har aspergers. Det er helt nytt for meg av året og jeg har begynt å lese meg opp. Visstnok er det typisk aspergerskvinner å ha noe sånt som 1000 prosjekter på gang samtidig, mange interesser og å kunne litt om alt og alt om ingenting...

Endelig har jeg fått svar på hvorfor jeg er sær og realt vimsete;-D

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Hvis du bare skulle anbefale TO bøker om Asbergers?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må innrømme at jeg ikke har lest særlig mye som omhandler BARE aspergers, men ei dame i BUP har anbefalt ei bok, Asperger av Tony Atwood. Skal kjøpe den, har bare ikke kommet så langt ennå. Syns det ser ut som om jeg har litt å hente fra Iris Johansson - En annerledes barndom, selv om dette handler om en hard variant av autisme. Jeg forstår hva hun mener endel plasser, hvor reaksjonsmønsteret tydeligvis ikke er A4... Men jeg mangler ikke empatibiten, jeg lever meg FOR mye inn i hva jeg selv og andre føler.

Har du kunnskaper om temaet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, har ikke kunnskaper, har bare nettopp forstått at dette må man vite mer om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kort briefing om hva aspergers i grove trekk er, leses best på den danske wikipediasiden om aspergers. Den er bedre enn den norske, som har en feilaktig og påståelig tone som ikke har rom for at aspergers har veldig store individuelle forskjeller. Jeg kjente meg ikke igjen i den norske artikkelen. Ikke to tilfeller er like!! Man trenger heller ikke ha alle trekkene, det holder å ha 3-4 av de 14 oppramsede grunnkjennetegnene. Det finnes også hjemmesider hos støtteorganisasjonen for autismespekteret (ADHD, autisme, aspergers m.fl.): http://www.autismeforeningen.no/ ;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så stilig at du kjører vogntog! Kjørte buss selv en gang for hundre år siden :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sweet! Relativt små forskjeller - jeg har to bevegelige ledd når jeg rygger, lasta skal ligge stille til JEG vil flytte den, den skal holde kjeft, ikke klage, ikke banne, ikke tagge og ikke klistre tyggegummier på steder jeg ikke kommer på å kikke... Fordelen med buss er at lasta går av og på sjøl... Og kan t.o.m. være hyggelig;-D Bussjåfør var et annet yrke før om åra...;-D Jeg gidder ikke timetabellstresset. Det for holde at jeg må rekke godstoget i blant!!

Pocketboksamlingen min de siste årene er preget av bensinstasjoner og billighyller, men jeg merker hver eneste bok med dato og sted i forpermen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg jobber som bibliotekar med hovedfeltet innen engelsk, fransk og tysk litteratur (+ en dose antikk/gresk litteratur)

Har lyst til å videreutdanne meg fordi jeg liker å studere, men vet ikke hva det blir til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er arkiv-konsulent i det offentlige. Interesse for organisering av boksamlinga har kanskje spilt en rolle, hva vet jeg? Samlinga har forøvrig vært gjennom flere omorganiseringer, noe en arkivar aldri gjør. Alt skal bevares i sin opprinnelige orden, nemlig. Derfor er vi litt skeptiske til bibliotekarer, det hender jo at de finner på sine egne emner å arkivere bøkene under! Noen lar seg allikevel omskolere og gjør en glimrende jobb i arkivene :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er kontormedarbeider og assistent på et opptreningssenter for barn og ungdom med Cerebral Parese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg jobber for tiden som butikkmedarbeider/arbeidsleder/jobbkonsulent hos Fretex,noe som gir god tilgang på spennende og rimelige bøker :-) Forøvrig har jeg en brokete, allsidig bakgrunn fra flere bransjer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Akkurat nå er jeg stallmedarbeider. Snart er jeg gartner. Så blir jeg student.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er sykepleier, jobber stort sett bare på natt, så i rolige stunder blir det mye boklesing. Har gode kollegaer med samme interesse, så vi byttelåner mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Balanserende student, som ikke helt klarer å bestemme meg for hvilken retning jeg skal i. Har nå søkt endel engelsk og norsk årsstudium for å se om det gir mersmak, eller egentlig bekrefte at det gjør det.

Går det bra håper jeg på å utdanne meg innen språk, litteratur og formidling. Hadde lyst på bibliotekar-utdanning, men det var visst blitt så nymotens og databasert, og dataer har en konspirasjon gående mot meg, så jeg avstår fra det for nå.

Ellers matbutikk-medarbeider. Jeg smiler ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er utdanna barnevernspedagog og fengselsbetjent. Jobba mange år ved Ila Fengsel og Sikringsanstalt, et par år ved Skien Fengsel. Spennende og utfordrende jobb.

Ellers vært innom noen ungdomsinstitusjoner. I dag er jeg dessverre arbeidsufør, men har ikke gitt helt opp å kunne komme tilbake og arbeide f.eks 50 % på Ila igjen. Utrolig godt arbeidsmiljø, og aldri kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg er film- og fjernsynsvitenskapstudent og er no inne i andre året, som eg går i Sverige. Her har eg studert eit halvt år manusskriving og tar no Fransk, English litterature og eit fag som heiter "Writing english for the media". Spanande spanande!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lærer i videregående skole, underviser i norsk og samfunnsfag. Er inneværende skoleår student på heltid der jeg skriver masteroppgave i pedagogikk.

Vurderte i og rett etter videregående om jeg skulle bli bibliotekar, men fant ut at det kunne bli for ensformig. Har tatt et lite emne i skolebibliotek og litteraturformidling for noen år siden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Journalist, med et lite forlag. Prøvde meg i sin tid som litteraturstudent, men det endte opp med at jeg begynte å lese alt bare med hodet - ikke hjertet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Flygeleder og masse mere glad i en god klassiker enn Bestemmelser for sivil luftfart. Tror at en del av de egenskapene man trenger som flygeleder, gjør at jeg leser de bøkene jeg gjør.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skjønner at "bokelskere" er en underdrivelse for mange her ja.. Jobber selv i helsesektoren, og leser bøker kun for egen lykke! Har alltid vært glad i språk da (selv nynorsk)..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er elektroingeniør, og jobber i renovasjonsbransjen. Ikke akkurat påvirket av min boklidenskap, kanskje? Men en kjempespennende jobb; miljø, gjenvinning og klima er brennaktuelle tema i tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er vi to :o) Eg er også utdannet innen elektro (sterkstrøm) og jobber med energi-, miljø- og klimaspørsmål til daglig. Når eg ikke må forholde meg til analyser, regelverk, fortolkninger, tall og tekniske termer er det godt å kunne "stikke av" i en god krimbok eller en engasjerende roman!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Studerer psykologi, jeg da. Nok å lese, om enn ikke skjønnliterært.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel ikke noe du kan lære så mye om menneskesinnet av som god skjønnlitteratur!
Lykke til med studiene!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg ble norsk- og engelsklærer fordi jeg elsker litteratur. Det er jo da litt paradoksalt at jeg mest av alt underviser om rapportskriving og avviksmeldinger... Jeg føler jeg er en blomst i ørkenen som plutselig skyter liv fra tørket stilk når jeg innimellom får snakke om en novelle eller to:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg går studiespesialiseringslinja 1. året på VGS :D Hva jeg skal utdanne meg som vet jeg ikke enda :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det vil jeg vel kalle å ta litteraturen på alvor; )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filosofistudent. Skjønnlitteraturen påvirker studiene betydelig, og fagprosaen er min studie. På arbeid leser jeg Hölderlin til fiskene som jeg lager, mater og spiser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber som ProsessOpratør .. Jobber 14 dager så har jeg 4 uker fri =)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er skatterevisor. Jobber med store foretak og avdekkning av unndratt skatt. Det er morsomere enn det høres ut :)

Jeg har alltid vært glad i å lese, men det har ikke hatt noe påvirkning på mitt valg av yrket. Hadde jeg kunne velge igjen hadde jeg blitt lege.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er (bl.a) økonomiutdannet, og jobber nå som kontrollkoordinator i statlig forvaltning. Det betyr at arbeidshverdagen består av en dose detektivvirksomhet og en dose skrivevirksomhet, og harmonerer godt med en interesse for krimbøker, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er . . . administrerende direktør for mitt subjekts utdannelse, nåh, dvs. student.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jobber som Key Account Manager i medieovervåkingsbransjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg søkte på bibliotekskolen etter videregående, men kom ikke inn. :-( Jeg jobber med lønn og regnskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle ønske jeg kunne bidra med et uvanlig yrke, men nei... Jeg er bibliotekarstudent og jobber ekstra på bibliotek...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er lærer :-) Jeg storkoser meg med mine herlige 1. klassinger og har fordypning i norsk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er hjelpepleier og jobber som nattevakt på et sykehjem. Så det er definitivt et yrke som står i kontrast til min store leselyst, men når det er en rolig vakt kan jeg sette meg ned og lese litt i den boken jeg for øyeblikket holder på med. Noe som er helt perfekt for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er bibliotekar eg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, jeg har latt min litteraturinteresse påvirke mitt yrkesvalg... Jeg er engelsk- og norsklærer på ungdomsskolen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gir en stjerne på den, da brenner du virkelig for din litteraturinteresse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, gjør det vet du: )))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er bibliotekar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er student innen kultur og ledelse. Tidligere har jeg studert drama og teater, samt jobbet med filmproduksjon. Drømmen er å drive min egen lille absurdteatertrupp, men jeg skal vel være fornøyd så lenge jeg får meg en kulturrelatert jobb etter endte studier. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg studerar no norsk og samfunnsfag. Skal ta master i norsk og jobbe som norsklærar på ungdomsskule eller videregåande.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber i bokhandel, så ja, jeg er vel absolutt påvirket!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber med avrusing av rusavhengige, primært opiatavhengie. For tiden på Aker sykehus.

Jeg tror ikke boklesingen min har så mye med valg av yrke å gjøre(bortsett fra noe av pensum). Men det er vel ikke en total kontrast heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en executive butler i et finanskompani i Los Angeles.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du fikk en stjerne for mest uvanlig yrke og muligens det mest glamorøse;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Glamorøst??? Jeg kaller det "dyr kjøkkenhjelp!"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel en grunn til at du har valgt akkurat dette yrke. Butlere er jo vanligvis noe vi ser på filmer fra herskapshus, som stryker aviser og har litt tørr sans for humor, er diskrete og vet akkurat hva du trenger før du selv vet det,hehe. Regner med at du har sett litt av hvert.. Og Los Angeles er jo et stykke unna og tankene går jo til Hollywood og Beverly Hills.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg jobbet i hotellfaget i mange år, helt til jeg fant ut at det var hvit slavehandel. Begynte deretter som butler i privathus, og det var enda verre, men det pusset opp bankkontoen skikkelig. Nå er jeg på et kontor i 26 etasje, ingen intriger, ingen husdyr, ingen bortskjemte filmstjerner, bare kjedelig og rundelig betalt. Kanskje jeg skulle skrive en bok når jeg pensjonerer meg, fortelle om den gangen jeg leste film manus for Roman Polanski, eller spiste frokost på kjøkkenet med Ursula Andress, eller serverte lunch til Kong Olav, eller eller...Noen som vil være ghost writer?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg jobber som bibliotekar.:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er lærer:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg får vel representere "produksjonssiden" siden jeg er forfatter på heltid. Før jeg kom så langt, jobbet jeg som oversetter. Jeg studerte også litteratur i sin tid. litteraturinteressen har fulgt med meg siden jeg lærte å lese, tror jeg no

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min elveårige sønn spør om dine bøker er å få tak i som lydbok.? ( han sier de er dritkule ! )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig at sønnen din liker bøkene! Sånt blir vi glad for å høre. Jeg tror ikke noen av bøkeen er lydbøker ennå, men jeg skal høre med forlaget. God påske!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig. Gøy når barna fatter interesse for bøker. God påske til deg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber i bokhandel og som kinomaskinist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er student, som snart er ferdig utdanna lærer, med en bachelor i spansk i tillegg. Har fokusert mest på språk, så både engelsk, spansk og norsk som andrespråk inngår i fagkretsen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg er hjelpepleier og jobber på en bolig for psykisk utviklingshemmede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber innen IT.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er lærar og har mellom anna tatt grunnfag i nordisk. Lika absolutt best litteraturdelen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg henger ikke sammen i det hele tatt.. Min jobb har ikke noe med hverken interesser eller utdannelses retning :P

Jeg har studert til dyrepasser og regner med og lese videre til biolog. Leser i fritiden, mest fantasy. Men jobber som resepsjonist på hotel i hverdagen :P hehe Så nei litteraturen har ikke spilt noen rolle i mitt yrke/karrierevalg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jobber som leder for overflatebehandling på et verksted for klassing og vedlikehold av offshore installasjoner. Kan vel si yrket står i kontrast til min hobby ja:)

Har planer om/drømmer om å studere litteratur når barna har flyttet ut, om 15-20 år, og jobbe som lærer til jeg blir pensjonist:P

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her var jammen mange lærere og bibliotekarer. Jeg "henger meg på" de med tekniske yrker. Jeg er sivilingeniør og har jobbet i mange år med forskning og som leder i ulike bedrifter i Hydro. Interessen for litteratur har jeg fra barndommen og har aldri gått over. For tiden bor jeg ganske langt fra kontoret og hører 2,5+ timer lydbok 5 dager i uken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faktisk overraskende overvekt av lærere og bibliotekarer ja. Kult å skille seg litt ut fra massen da:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser det er flere realister her, godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Vel, nå skal jeg ut i lære som energioperatør på vannkraftverk til sommeren, så det er en ganske sterk kontrast til litteraturinteressen. Norsklærerne jeg har hatt på elektro har vært ganske overrasket de gangene jeg har dratt Garborg, Hamsun, Snorre og islendingesagaer inn i diskusjoner. Det er slett ikke forventet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Profesjonell lat som mange vil kalle det. Jeg er desverre uføretrygdet. Ikke mitt valg, men når jeg har en kropp som overhodet ikke fungerer som den skal, så hadde jeg ikke mye til valg. Er nå oppe i den nette sum av 15 kroniske diagnoser... Jeg lever et greit liv så lenge jeg ikke stresser med noe, men bare det å trene er nok til å slå meg helt ut med smerter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er vi to. Er også uføretrydet med diverse kronsike tilstander som er veldig avgjørende for dagsformen. Har ellers utdannelse som spes.ped, og har jobbet med unger som faller utenfor A-4 normen i skolen og på dagsenter med psykisk utviklingshemmede. Ellers så har jeg vært innom industri og butikkyrke. Jeg bruker mye av tiden min til å lese alt mulig, noe fag for ikke å gå helt i vranglås. Det du lærer har du alltids bruk for før eller senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er selv også uføretrygdet, og jobber deltid i bruktbokhandel. Ville bli lærer som barn før jeg fant ut hvor mye arbeid det var og har studert 1 år på bibliotekhøyskolen, men måtte slutte da da ikke fikk dekket boutgiftene. Har alltid lest mye bøker, de største hyllene mine er tegneserier og historie. Finner alltid my spennende når jeg sjekker de 2 faste favorittselgerne mine på eBay.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er fattig litteratur/nordisk-student, og slave for 3 kattelige høyheter på hjemmebane.

...Og er jeg skikkelig, skikkelig heldig, så får jeg ny jobb fra mandag av. Det er ingen bokjobb riktig nok, men jobb er jobb ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hurra! Kan nå tilføye at jeg (etter påske) jobber som kassadame på Plantasjen!
Da blir det penger til flere bøker, hehehe...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg utdannet meg til bibliotekar i voksen alder, og jobber med barne- og ungdomslitteratur på en barneskole.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er norsklærar og eks-litteraturstudent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er uførepensjonert sykepleier. Jeg har av og til tenkt at jeg kunne studert noe med språk, men siden jeg har anlegg for å bli veldig teoretisk i hodet, tror jeg et yrke med både teoretiske og praktiske utfordringer reddet meg litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også studert litteratur og jobber nå på biblioteket på en videregående skole. Drømmen må være å få lov til å jobbe med litteratur i en eller annen form.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dei fleste av dei yrkesaktive åra mine har eg arbeidd lektor i norsk og ein del språk (fransk, spansk og engelsk), men eg har periodar som seniorrådgivar i Utdanningsdirektoratet og forlagsredaktør. Heldigvis har eg fått arbeide med hovudinteressa, som er språk og litteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lenge hatt lyst til å bli bibliotekkar, men har ikke fått tatt mer skole enda. Har også hatt lyst til å jobbe i bokhandel, men det er visst ikke så lett å få jobb nå til dags. Så derfor jobber jeg på Lekeland 1. Et innendørs lekeeldorado for barn. Ikke akkurat litteraturbasert, men gøy er det likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

frisør,hjemme mamma og en liten forfatterspire i magen:) har planer om lærerhøyskolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er lektor i engelsk. Nå arbeider jeg på en fengsel for mindreårige (vi har slike fengsler i Russland – for gutter og jenter, som begikk noen farlig forbytelse). Det er vanskelig, men interessant. Jeg underviser engelsk, PE og infirmatikk der, og lærer dem å spille gitar. Jeg arbeidet på byggeplass da jeg var student.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete Gjessing