Jeg har virkelig fått opp øynene for Jussi Adler-Olssens bøker, og har lest alle tre bøkene som er kommet ut på norsk om Carl Mørk og avdeling Q. Kvinnen i buret synes jeg er den beste av disse. Den var utrolig spennende fra begynnelse til slutt, og jeg greide nesten ikke å legge den fra meg, selv om jeg var på ferie da jeg leste den. Hadde den med meg uansett hvor jeg gikk og snek meg til å lese i den over et glass vin innimnellom shopping og severdigheter, mens jeg ventet på de andre i reisefølget.

Hovedpersonen Carl Mørk er fornøyelig type som følger sine egne innfall og metoder med suksess, med god hjelp av den syriske medhjelperen sin som også er en underlig, men herlig, "skrue". Den mørke undertonen og det psykologiske spillet som skisseres i boken er rett og slett fasinerende, og jeg synes det er helt utrolig at forfatteren har kommet på å skrive om akkurat dette temaet. Anbefaler boken på det sterkeste til alle som liker finurlige, psykologiske "grøssere". Den balanserer det alvorlige med det humoristiske på en god måte, og gjør den til en fantastisk leseropplevelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang