Takk for tipset, jeg skal helt klart lese mer av samme forfatter. Jeg får ha som misjon fremover å lete etter både "Asher Levs gave" og boken du nevner her. Synd de ikke er lette å få tak i, men de dukker vel opp før eller siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Har du forsøkt biblioteket? Der er de helt sikkert. Bøkene er flotte, så du burde absolutt få med deg de andre to også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om de andre bøkene er så bra som denne så er dette bøker jeg gjerne vil ha i hyllene mine. Skal nok finkjemme noen bruktbutikker i området her så snart jeg får tid jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi får håpe at forlagsbransjen har et våkent øye på disse sidene, slik at vi kan påvirke dem mht. nyutgivelser! ;-) Disse bøkene til Chaim Potok må betegnes som moderne klassikere, som ikke mister aktualitet med det første ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det hadde vært på tide med nyutgivelser nå. Så vidt jeg vet er siste utgivelse på norsk av Potoks bøker fra 90-tallet og det var jo ikke i går. Som du sier så er de moderne klassikere og en nyutgivelse burde snart komme, andre bøker som kan plasseres i samme kategori er jo tilgjengelige mer eller mindre kontinuerlig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Min utgave av "Mitt navn er Asher Lev" er en Bokklubbutgave fra 1976 (rettet, originalen kom i 1972). Den er relativt enkel å finne brukt. Jeg har fått den av en venninne som også ga meg "Davitas harpe". Det er en såkalt Maxi-bok fra Aschehoug fra 1987. Den ser jeg ikke like ofte på bruktmarkedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også Bokklubbutgaven fra 1972 av "Mitt navn er Asher Lev", fant den hos foreldrene mine og tok den med meg. Jeg leter etter både "Davitas harpe" og "Asher Levs gave" nå, men når jeg spør etter Potoks bøker i bruktbokbutikker og antikvariater så har de bare "Mitt navn er Asher Lev", så det er tydelig at det er den det er enklest å få tak i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Bokklubben sørget en gang for tilgang på god litteratur... På antikvariat.net finnes også "Asher Levs gave", men da er prisen ganske høy pluss at frakt kommer i tillegg. Men det er praktisk da...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips, 125-150 kroner er i seg selv ikke så dyrt, selv om det godt kunne vært litt billigere kanskje, men det med frakt plager meg litt. Jeg kan jo håpe at de skal dukke opp i et antikvariat ikke så langt fra der jeg bor, så jeg bare kan hente dem.

Har sett bøkene på engelsk på enkelte nettsteder, men der har de bare pocketutgaver og bra bøker som jeg vil ha i mange år fremover kan godt være innbundet synes jeg.

Jeg regner med jeg skal til Skåne om ikke så lenge og der finnes mange antikvariater og bruktbutikker som er veldig billige, så jeg tror jeg venter til da og håper at jeg finner dem der. Om ikke så får jeg vel betale hva det koster hos antikvariat.net.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteHilde H HelsethPiippokattaBeathe SolbergAnnaStig TCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit Grønbech