Hm. Jeg anser meg selv som en humoristisk person, men denne treffer meg overhodet ikke. Irriterer meg over skrivestilen og har ikke vært i nærheten av å glise. Uff, kjenner jeg nærmer meg sur gammal kjerring her...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg tror ikke man trenger å være hverken sur eller gammel for å ikke like denne. Selv er jeg ingen av delene (innbiller jeg meg i alle fall), og jeg leste hele boka uten å le en eneste gang. Boka har en viss sjarm, men denne typen våsete humor er ikke noe for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nop, vil vel ikke betegne en som ikke ler av denne boken som en sur gammel kjerring - heller en med meget god sans for humor!!! Sntes det er fantastisk at dette er sverriges morsomste bok -STAKKARS DEM DA!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor skal man betegne de som liker eller ikke liker denne boken for noe i det hele tatt? Denne typen humor er ikke for alle, men hvorfor i alle dager skal man synes synd på de som liker den?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit Grønbech