Jeg har lurt på om jeg skulle kaste meg på en av Knausgård-diskusjonene. Jeg står her: Sist jul kjøpte jeg de tre første, slukte den første og følte virkelig at jeg leste en stor forfatter, men nå leser jeg litt innimellom av bind 2 og kommer ingen vei. Han har vært mye full i Stockholm og jeg har tapt tråden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ha ha, javel . skriver han så detajert om hvahan foretar seg selv. ? Jeg kommer liksom ikke i gang med boka jeg. Men i dag har jeg fri fra jobb , og etter husvask . skal jeg kose meg på sofaen med ei bok. Da ligger Knausgårds bok fremme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bind to er litt langdrygt. Hold ut, det betaler seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for rådet. Jeg fortsetter nå i 2011!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tydelegvis delte meiningar om desse bøkene. Eg likte bok 2 aller best. Rangering: 2, 1, 5, 4, 3.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig. Min rangering: 2,5,1,4,3. Litt usikker på 1 og 4 - da jeg synes første del av 1 er litt hørt-det-før forutsigelig. Del2 er derimot strålende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit Grønbech