En av mine absolutt favoritter. Jeg har lest den to ganger. Den ble skrevet under Stalins terrorregime, og Bulgakov ble aldri helt ferdig med den før han døde. Boka er full av satire over sovjetsamfunnet og den ble derfor ikke utgitt før lenge etter forfatterens død. Første gang i Sovjetunjonen på midten av 60-tallet i en sterkt sensurert utgave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ulempen med boka er at uten dyp og inngående kjennskap til russisk historie, blir den bare en relativt uinteressant røverhistorie. Heldige er dere som har nok bakgrunnskunnskap til å yte den rettferdighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Inge KnoffGrete AastorpReidun SvenslinefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill Austgulen