Jeg vil igjen anbefale Inkheart av Cornelia Funkle eller hva ho heiter. Trur egentlig den passer ganske bra for alle tre :)

12 åringen som er veldig belest ønsker kanskje litt mere utfordring, veit at kusina mi på 10 år he lest alle Twilight bøkene, selvom jeg syntes det er litt fortidlig.. Så er det sånn det er nå til dags. Så da vil jeg anbefale House of Night serien til ho kanskje :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er helt enig i Blekkhjerte-trilogien - den er helt magisk! Men syns du ikke kanskje det er litt tidlig med House of Night, med tanke på noen av scenene mellom Zoey og Heath,Zoey og Lauren og lignende?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenker bare hvis man kan lese Twilight.. Kan man også lese House of Night. Og veit at kusina mi på 10 har lest ferdig alle Twilight bøkene selv.. Er litt i den dur jeg tenkte.. For syntes heller ikke Twilight passer til den alder, men tror bare at verden har forandret seg mye de siste par åra xD (høres helt gammel ut når man sier sånn) hehe men trur litt den er det assa

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan nok absolutt ha rett, men der hvor Stephenie Meyer hopper til morgningen etter går P.C. Cast og datteren litt mer i detalj. Men for all del, hver sin smak ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommi