Jeg er absolutt enig i at boken er veldig god med et fantastisk driv og sjongleringen fra den ene familien til den andre går helt greit, men familien i Hemingland er jo helt klart "hoved"-familien som jeg håper vi skal få høre mere om i neste bok! Ja, de andre også selvfølgelig. Hvis jeg skal sette fingeren på noe som helst i denne boka, må det være at jeg synes disse 12-åringene er noe tidlig ute når det gjelder refleksjoner over de vesentlige ting i livet. For å si det slik: Jeg hadde ikke den oversikten da jeg var 12 år! Men kanskje jeg var usedvanlig sent ute på den intellektuelle siden!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig i at disse 12-åringene var i overkant reflekterte - jeg har fremdeles ikke sånn oversikt, og jeg har levd myyyye lengre. Jeg syns ellers det ble i overkant mange indiske ord og uttrykk, og endel episoder var i overkant forutsigbare. Men, for all del, jeg likte boka og vil lese fortsettelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas Burø