Vet ikke om jeg skal være flau over å ha lest alle fire bøkene og i tillegg har kost meg med dem, men det har jeg altså. Da datteren min fikk den første til jul for noen år siden tenkte jeg at jeg skulle sjekke ut hva dette var. Og jeg ble hekta. Leste dem både på engelsk og på norsk da de ble oversatt.

Det er som du sier, hvis noen av "mine" hadde dødd ville det ødelagt mye. Tenker en får ta dette for hva det er. Det blir som å se en amerikanske romantisk komedie, en vil at det skal ende lykkelig. Dette er for oss romantiske som ønsker en happy ending en gang i blant. Er også imponert over Olavs utholdenhet. Tror kanskje han ikke er helt ærlig. Kanskje et snev av skap-twilighthet,hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Heh, kanskje det ;)

Du har på ingen måte noe å være flau over for å ha både likt og lest alle fire bøkene. Bøker burde aldri være begrenset til et spesielt alderstrinn eller kjønn - om man liker en bok eller ikke går fullt og helt på smak, og hva man kan kose seg med!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaKirsten LundJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode Tangen