To permer,en uendelighet av opplevelser.

(Seksordsnovellen kan ende opp som evighetsmaskin)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

En hel verden mellom to permer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, må vel sette en frist for nye innlegg og stjernegivning! Eller kanskje ikke?

Drodler litt om en tråd der alle skriver ett avsnitt på en felles historie, tror du det funker? Artig å se hvor en slik historie ender opp!

Hvor blir det forresten av kattetråden din? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som du vet har jeg startet den kattetråden, men er usikker på hvordan det vil ende. Lite om bøker og lesing, men mye om katter,hehe. Ja,ja det er tydeligvis en del bokelskere som har flere ting til felles enn bøker. Denne tråden din er jo veldig spennende selv om jeg ikke forstår konseptet. Finnes det en oppskrift?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seksordnovellen har sin opprinnelse i en fortelling av Hemingway (For sale: baby shoes, never used), og har siden dukket opp gang på gang, nesten som en jojo (de har det med å komme tilbake, både i direkte og overført betydning).

Flott med kattetråden din, men for å unngå å bli varig stemplet som kattemann har jeg ikke turt å skrive noe, selv om jeg har mange kattehistorier på lager. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kattemann er ikke et begrep i mitt hode. Klarer ikks å assosiere det med noe. Sjelden å se menn med katter. Du har jo "Gubben og katten",herlige barnebøker, men kommer ikke på noe annet med mann og katt. Mulig det er litt feminint med katt, haha. Store hunder derimot, det er mer macho;) Jakt, villmark og isbjørn, hehe, hvor kom det fra? Ja, assosiasjoner er skummelt og ganske morsomt.

Takk for oppklaring av seksordsnovellen. Lærer noe nytt hver uke:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, hva er mest sannsynlig å finne i en bok, A eller B:

Den store sterke mannen plukket opp kattungen og A) strøk den kjærlig over pelsen B) sparket den over gjerdet til naboen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Brutalt b-altenativ frastøter kvinner og dyrelskere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli