Likte også å se mer av den mørke siden av Harry, men synes samtidig det var for mye av den sutrete siden av ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes Harry endret seg til det verre etter bok fem. Da jeg leste de første bøkene så jeg på ham som en søt og litt naiv gutt som brydde seg veldig om personene rundt seg og gjerne ville hjelpe andre. I bok fem sutrer han ustanselig og er i det hele tatt veldig lite likandes.. Veldig synd, for jeg mistet mye av sympatien for han.

Når det er sagt så er det jo ikke bare den mørke siden av Harry som kom frem, fra bok fem står han jo i mye nærmere kontakt med Voldemort. Det hadde vært rart om han ikke hadde blitt påvirket som han gjorde, så selvom jeg ikke liker det skjønner jeg veldig motvillig at det var en nødvendig del av utviklingen.

Dessuten er det ikke bare endringen i Harrys personlighet som gjør at bok fem er den dårligste etter min mening. Jeg synes den mangler magien som er tilstede i de andre bøkene. Vet ikke hvorfor, men alt er litt mindre mystisk, litt mindre morsomt og litt mindre magisk. Det naive og uskyldige som jeg liker så godt med de første bøkene er liksom erstattet med noe mye mørkere. De er blitt mer voksenbøker enn barnebøker synes jeg. Men ja, jeg vet at det også er en nødvendig utvikling og jeg elsker de siste bøkene også, jeg bare elsker de fire første enda mer:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg irriterer meg også litt over at han sutrer, og er litt selvretferdig. Prøver å tenke at det er på grunn av hva han har opplevd i livet, men likevel... Harry er og blir den karakteren jeg liker dårligst i bøkene. Men det får jeg tåle, bøkene er uansett så bra at det ikke gjør så mye.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Christoffer SmedaasINA TORNESKirsten LundLise MuntheCathrine PedersenAnneWangBjørg L.Karamasov11BookiacHilde H HelsethTrude JensenPiippokattaHarald KBjørg Marit TinholtStig TEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteBeathe SolbergAnnaCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil Stangelandmay britt FagertveitVegard Nordin Løvå