Fikk vel ikke direkte vite hva "Han" hadde gjort, men det går jo ganske tydelig frem allikevel.Enig med Sissel i at bøkene om Tora forklarer historien. Historien i disse tre bøkene blir kanskje også tydeligere etter å ha lest Hundre år? (men de tre bøkene er det veldig lenge siden jeg leste)

Det var en morsom vri i boka at personer vi kjenner fra tidligere bøker dukker opp; både Dina, Benjamin Grønelv og datteren har vi jo møtt tidligere. Jeg likte dette, det danner en helhet i bøkene.

Jeg likte Hundre år godt, fine historier om personer i Wassmos familie og de vevet seg fint sammen. Litt vanskelig å holde orden på de ulike historiene i starten, men sammenhenger og personer ble tydelige etterhvert.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

...men jeg ble litt forvirret da Benjamin Grønelv og familien dukket opp i boka. Trodde den var en (ganske) sannferdig skrevet familiekrønike, men ble litt usikker da disse fiktive skikkelsene dukket opp. Eller er de kanskje ikke fiktive?? Uansett var det et hyggelig "gjensyn", litt som å høre nytt om gamle venner...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Wassmo gikk jo veldig klart ut under lanseringen av "Hundre år" og forklarte hva "han " hadde gjort.... Jeg har forøvrig gitt kommentarer under en annen diskusjon her om samme bok... (Synd at vi har mange diskusjoner om samme bok samtidig..)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergHarald KKirsten LundBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo Rye