Denne boken liker du enten veldig godt eller absolutt ikke. Jeg var i sistnevnte kategori. Boooring!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eg er i førstnemnde kategori, og tenker at det snart er på tide med endå ei omlesing av denne. Eg liker boka, veldig, veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker den! Den kan leses igjen og igjen. Jeg oppdager stadig nye ord, stemninger, nyanser og følelser. Mykles definitivt beste bok. Og kanskje den beste jeg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hører til den kategorien som liker veldig godt Lasso rundt fru Luna, syntes det var godt driv i den. satte også stor pris på Sangen om den røde rubin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, jeg liker den, jeg. Eller dvs. jeg gjorde det da jeg leste den, og det er jo noen år siden. Da var jeg skikkelig opptatt av Mykle husker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg. Jeg er ikke noe Myklefan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men det er ikke Mykle det handler om men en helt annen historie "om Burlefot"...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor er "dumt sagt"-knappen?

Godt sagt! (8) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H Hoel