Jeg leser ikke primært denne boka som en tekst om løping, men som en bok om skriving. En aktivitet som også krever trening og struktur. For de av oss som liker å skrive er det mye fint å hente her.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig der! Det er mye fint også for oss som både løper og skriver. Og hva er bedre enn å bli motivert til å utøve sine yndlingshobbyer? :-) Man blir veldig bevisst på hvordan de to aktivitetene kan påvirke hverandre. Jeg syns boken var utolig inspirerende der - man vil bare gå ut og løpe en tur eller sette seg ned og skrive noe.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaa