Jeg er nå kommet halvveis i Forræderen av Jørn Lier Horst i serien William Wisting.
Han skriver rivende godt. Jeg leser ikke serien i rekkefølge, men etter som jeg finner heftet utgave i lokal bokhandelen. Tror der er 17 bøker i serien. Det viser serieoversikten på LibraryThing.

Har mottatt de neste tre bøkene i serien og den siste boken kommer i heftet utgave i juni. De blir de neste bøkene på listen. Så langt er det kun 5 bøker i serien som han skriver sammen med Thomas Enger

Som seg hør og bør har jeg selvfølgelig noe annet på gang. Fant Fredrikke Marie Qvam : Korridorenes dronning by Tormod Aune. Utgitt av Norske Kvinners Sanitetsforening, 2002. Den blir interessant å lese. Fredrikke Marie Qvam var en av de kvinnene som stod på barrikadene for oss kvinner i dag og som vi nyter godene av. Der er alltid noen forut som rydder vei for de som kommer etter.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Temukan poker paling seru dan mudah dimainkan di sini. Bonus besar dan kesempatan menang menanti Anda.

https://neon.ly/vgRW6
https://neon.ly/mw4kD
https://neon.ly/vkB8j
https://neon.ly/N4Z7z

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjekt med serie. Oi 17 bøker er ganske mange. Håper du får en god lesning og ha en god mandag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe tar en om gangen. Så har jeg noe godt lesestoff i vente i framtiden. Om jeg hopper litt frem og tilbake i serien tror jeg ikke betyr noe særlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseAnne Berit GrønbechTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibekeMarianne  SkageEinonieLisbeth Marie UvaagLinnAE