Vel dette er vel en helt normal bok, eller? Først så har hun det dårlig også ender det som det skal på slutten, minner om en disneyfilm, spør du meg! Jeg har altså ingen anelse om hvorfor jeg ga terningskast seks til den. Likevel er dette min favoritt bok, det er noe med den som for meg til å bare ville lese og lese og lese. Jeg ville ikke at den skulle ende! Det var den lille hagen og en verden for seg selv. Men når jeg virkelig ble mer intresert var det når hun hørte en gråte... Da hun først traff grevens sønn, da var det jeg virkelig likte med boka. Den lille tingen gjorde boka helt fantastisk, syns jeg! Jeg fikk på en måte følelse av at jeg var hovedpersonen. Terningskast seks! PS. beklager for skrivefeil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Boka er fin, beskrivelsene av folka og sist men ikke minst hagen. Samt det at hagen er hemmelig. Ho skriver så bra at jeg ser for meg både hagen, rødstupen og gartneren.Boka har også et snev av mystikk. Jeg ville heller ikke at boka skulle slutte. Jeg har veldig sans for den tidsepoken, og det var bla den boka som fikk meg til å bli glad i å lese. Min favoritt også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg Ristvedt