Dukkehuset likte jeg veldig godt!
I påsken leser jeg etter innfallsmetoden. Jeg har 50+ bøker på leselista, så det er masse å velge mellom. I dag startet jeg på Olive Kitteridge, av Elizabeth Strout. Den er periodens bok i lesesirkelen her på Bokelskere. Så har jeg plukket fram en krim: Sekten, av Camilla Läckberg og Henrik Fexeus. Den virker lovende. Ønsker alle en fin påske :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så gøy at du likte dukkehuset. Håper Olive Kitteridgde faller i smak, jeg likte det i hvert fall utrolig godt og synes Strout er flink med å beskrive ulike mennesker opplevelser, følelser og gjør at man forstår at Olive er ganske unik menneske med mange fasetter. Krim hørtes også fint ut. Håper du får en god lesning og ha en god påske :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har de 7 første av Lãckberg.
Sekten er andre del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten VincentSekten er andre del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten Vincent.
Har du lest Mentalisten som er den første i serien? Er denne serien like gode som den første serien hun skrev?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundgretemorReadninggirl30MarianneNAvaPiippokattasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleser