Jeg leser The Bee Sting av Paul Murray, skikkelig god!
Har lest tre bøker av Veronica Henry, og det blir kkke flere for min del. Synes jeg «oppdaget» en slags oppskrift som går igjen i bøkene, og synes de blir litt langdryge. Men kanskje er romantikk bare ikke min greie, for dette er mer romantikk enn det er «feel good» (i min bok)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt med en god bok. Ja det kan hende at Henry også har den type still, synes flere feel good forfattere som Riley og co har nøyaktig samme still og det er lett å gjennomskue. Men av og til føler jeg for noe lett og lese som ikke krever for mye ettertanke :) Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveig