Du er hjertelig velkommen til å bruke nettsiden slik det er ment at den skal være. Men Finn.no eller Bookis passer bedre til ditt formål. Her diskuterer vi bøker. En og annen bok har sikkert blitt solgt her inne. men ikke i det omfanget du har lagt opp til.

Jeg anmoder også om at tråden for omtaler ikke blir misbrukt, så jeg setter pris på om alle disse blir slettet. På forhånd takk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for tilbakemelding. Har slettet alle omtalene jeg har skrevet inn. Jeg ønsker å bruke Bokelskere sin bokhylle til sortering, omtale, og oversikt. Vi ønsker at de som vil kjøpe en bok, kommer innom oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Email - admin@bokelskere.no hvis du trenger det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset om mail adressen, og jeg har sendt admin en mail om tillatelse til å bruke Bokelskere

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det forstår jeg. Men det mest ryddige ville være å kontakte Andre Nesse/Admin for å høre om det er greit. Du finner han ved å søke på navnet under feltet Bokeskere - Finn og følg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaKirsten LundJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode Tangen